Utbildning & Coaching

 • Marknadsför ditt företag på nätet
 • Bygg en webbkurs
 • Skapa en hemsida
 • Annonsera i sociala medier
 • Sökmotoroptimera din webbplats
 • Videoproduktion

Utbildning & Coaching

 • Marknadsför ditt företag på nätet
 • Bygg en webbkurs
 • Skapa en hemsida
 • Annonsera i sociala medier
 • Sökmotoroptimera din webbplats
 • Videoproduktion

Hillman Academy utbildar företagare online

Utbildning, vägledning, community och support för företagare, dygnet runt!

Är du less på att fastna i tekniken? Funderar du på hur du marknadsför ditt företag på nätet? Då är du är inte ensam! Det är många företagare som brottas med samma saker. Hur ska man nå ut? Hur säljer man online? Hur når man rätt målgrupp? Hur bygger man en webbkurs? Var ska man börja någonstans?!! 

Med ett medlemskap hos oss blir det här mycket lättare! Hillman Academy är som din egen digitala coach. Du kan logga in och gå steg-för-steg kurser precis när det passar dig. Har du en specifik fråga? Inga problem! Ställ den direkt i forumet så får du personlig vägledning, så att du kan ta nästa steg online. Redo att bli medlem? Klicka på knappen för att läsa mer.

Utbildning, vägledning, community och support för företagare, dygnet runt!

Hillman Academys utbildningsportal är för dig som vill lära dig mer, vara en del av en community och för att inspirera och inspireras av andra företagare. Och framför allt för dig som vill ha stöd, vägledning och support när det gäller hela den digitala marknadsföringen. I vårt forum kan du ställa alla frågor som du har och där har du direktaccess till oss. 

Digital strategi & workshop

Lär dig en digital strategi och ladda ner "Webbkartan", en digital, visuell guide som hjälper dig att ta fram strategier för att  få struktur på din marknadsföring online. 

Klicka för att se workshopen och ladda ner webbkartan kostnadsfritt.

[Workshop] Sätt en digital strategi 

Lär dig en digital strategi och ladda ner "Webbkartan", en digital, visuell guide som hjälper dig att ta fram strategier för att  få struktur på din marknadsföring online. Med hjälp av kartan skapar du en tydlig arbetsgång för att underlätta och boosta ditt digitala arbete samtidigt som du sparar tid.

Klicka för att se workshopen och ladda ner webbkartan kostnadsfritt.

Jill Nyqvist | explain.se

Jag gick med i Hillman Academy för att kunna lära mig nya saker och lösa mina problem snabbare. Visst finns svaret på google/youtube men det går inte att ställa specifika frågor där. Hos Hillman Academy får jag snabbt svar på ett sätt som jag förstår.

Jag är egenföretagare och har ingen it-avdelning att vända mig till och då är det toppen att ha den här tjänsten. Jag kan utveckla min verksamhet på ett smidigare sätt när jag snabbt kan lösa mina tekniska utmaningar. Att jobba online är helt nytt för mig och jag har lärt mig mycket de senaste månaderna och jag kommer att lära mig än mer framåt.

Jag gillar att få tillgång till kunskap paketerat så att jag snabbt kan omsätta det i min verksamhet: Webbkurser, pdf, workshops mm. Och jag uppskattar att det är på svenska. Det finns så mkt man kan googla fram och det är ofta på engelska vilket gör det lite besvärligare. Allt hos Hillman Academy är förmedlat så att det är lätt att förstå och göra själv.

AnnaLena Norgren | Vild&Vacker

.....Så himla bra förklarat då man är nybörjare.

Inte en massa hippa uttryck som man inte har en aning om vad de betyder.
Pedagogiskt, lättsamt & personligt. Bästa tjänsten!

Tack än en gång.

Leif Grytenius | Vd - HSP Specialist

Min utmaning som småföretagare är att hinna göra allt jag vill.

När det gäller marknadsföring online har jag massor av frågor såsom, hur får jag mest valuta för mina pengar när jag annonserar på Facebook? Eller, hur jag kan få fler prenumeranter på vårt nyhetsbrev?

Jag gillar Jenny och Greger på Hillman Academy för att de hjälper mig att stretcha tiden. Med deras hjälp hittar jag svar på mina frågor och finner lösningar betydligt snabbare än vad jag fixar på egen hand.

Det som gjorde att jag föll för just Hillman Academy är Jenny och Gregers pedagogiska och glada sätt samt att de bjuder på såväl sig själva som värdefull kunskap.

Varmt tack för att ni hjälper mig att hjälpa fler högkänsliga.

Nyfiken på medlemskapet?