UTVECKLA FÖRETAGET PÅ NÄTET
UTBILDNING & COACHING
för drivna företagare och entreprenörer

UTVECKLA FÖRETAGET PÅ NÄTET!

UTBILDNING och COACHING FÖR DRIVNA FÖRETAGARE

UTBILDNING, VÄGLEDNING OCH SUPPORT! 

Hillman Academy är din egen digitala coach. Logga in och gå våra utbildningar i egen takt och när det passar dig.  Allt sker online och passar dig som vill börja #JobbaSmartDigitalt! 

Med ditt medlemskap får du access till alla onlinekurser, Workshops, RoadMaps, medlemsförmåner och löpande support i vårt forum. Det här är utbildningar som är specifikt framtagna för dig som driver eget företag eller jobbar med att utveckla verksamheten online.

Är du less på att fastna i tekniken? Funderar du på hur du marknadsför ditt företag på nätet? Då är du är inte ensam! Det är många företagare som brottas med samma saker. Hur ska man nå ut? Hur säljer man online? Hur når man rätt målgrupp? Hur bygger man en webbkurs? Var ska man börja någonstans?!!

Hillman Academy är som din egen digitala coach. Du kan logga in och gå kurser, titta på workshops och snabbguider precis när det passar dig.

Har du en specifik fråga? Inga problem! Ställ den direkt i forumet så får du personlig vägledning, så att du kan ta nästa steg.

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA AV VÅRA MEDLEMMAR:

Tips och kunskap på den tid när det passar mig...

“Lätt att förstå när Jenny och Greger förklarar dessa ibland oförståeliga saker på webben. Bra för mitt företag att få tips och kunskap på den tid när det passar mig. Rekommenderas!“

KATTI KINNANDER  //  KAKI.se

Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss...

"Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss. Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan "hjälp" från en mängd dyra konsulter."

TORBJÖRN BOSTRÖM  //  hårologi.se

Ni har verkligen lyckats hitta vad många av oss småföretagare behöver!

Ni två har verkligen lyckats hitta vad många av oss småföretagare är i behov av. Inte bara en kurs i ett specifikt ämne utan allt vad vi kan behöva inom digital marknadsföring.
Jag går ofta in på portalen och checkar av något som jag känner mig osäker på och hittar jag inte svaret där så ställer jag frågan i forumet och vips kommer det ett trevligt meddelande med lösningen.

Ibland frågar jag mig; vad gjorde jag innan Hillman Academy och hur skulle jag kunna klara mig utan er?

CECILIA GRANQUIST DAHMÉN  //  ceciliagranquist.se

Få direkt access till utbildningsportalen här!

Redo att Jobba Smart Digitalt?

NYA PODCASTAVSNITT OCH ARTIKLAR
NYA PODCASTAVSNITT
OCH ARTIKLAR

Black Friday & Cyber Monday 2019

Under Black Friday week ända fram till Cyber Monday kan du göra riktigt bra fynd till kraftigt rabatterade priser online.Vi har scannat av internet och samlat erbjudanden med lite guldkant här nedanför. De kommer från leverantörer och tjänster som vi själva använder och rekommenderar. Kanske behöver du fler bilder till dina sociala medier? Eller har du planer

Annonsera förbi konkurrenterna

I det här avsnittet får du höra om annonsstrategin som kan ta dig förbi konkurrenterna och bli mer relevant för din målgrupp. Den bygger på 3 steg och ser ut så här: 1Annonsera till din målgrupp INNAN du har tänkt att annonsera!2Bygg upp din målgrupp INNAN du har tänkt att dela ett erbjudande3Använd Retargeting &

Vad är Marketing Automation?

Idén med Marketing Automation är att ge dig bättre effekt på din marknadsföring och kommunikation med dina leads och kunder. Så har du begränsat med tid och vill ha fler kunder är det här något du vill titta närmare på. Kanske har du hör termen Marketing Automation tidigare? Den är speciellt populär hos mediabyråer och kan

SETTS I SAMBAND MED: