MailerLite eller Mailchimp

MailerLite eller Mailchimp

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY ATT VÄLJA AUTORESPONDER I Podden (se ovan) får du en kort summering på 10 minuter. Här nedanför har du en grundlig jämförelse med för- och nackdelar som ger dig svaren du behöver för att välja rätt. Och i artikeln nedan...
Utrustning för Live streaming & Webinar

Utrustning för Live streaming & Webinar

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY VÄLJ RÄTT UTRUSTNING FÖR DINA SÄNDNINGAR Här tittar vi närmare på utrustning du kan använda för att skapa live streams och webinar med högt produktionsvärde. Det går att göra mycket även med en liten budget och här får du...
TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.