Välj rätt e-posttjänst för ditt företag

Artikeln innehåller annonslänkar

Med en autoresponder kan du skapa pricksäker kommunikation med din målgrupp. Det finns många alternativ att välja mellan och i den här artikeln får du läsa lite mer om några av dessa.

Välja kursplattform till onlinekursen

HITTA RÄTT AUTORESPONDER

MAILERLITE

Rekommendation: Med MailerLite kan du skicka nyhetsbrev, skapa kampanjer, landningssidor och sätta upp automationer. Det är ett flexibelt och lättarbetat system för din e-postmarknadsföring.  Enkelt att koppla ihop med webshop (WooCommerce, Shopify m.fl) och allt det här går att göra med MailerLites gratisversion som också ger dig möjlighet att bygga en lista med 1000 prenumeranter. 

GET A NEWSLETTER

Ett användarvänligt verktyg med grundfunktioner för att skicka nyhetsbrev. Du kan starta ett gratiskonto och sedan betalar man efter olika prisnivåer och e-postadresser.

MAILCHIMP

Mailchimp är betydligt mer än en traditionell autoresponder. Du skulle kunna se Mailchimp som ett heltäckande system för din digitala marknadsföring och har en rad funktioner som går en bra bit förbi vad man behöver i ett verktyg för att skicka nyhetsbrev. Med det kommer också en högre prislapp och en längre startsträcka för att använda systemet fullt ut.

ACTIVE CAMPAIGN

Behöver du ett betydligt mer kraftfullt verktyg är Active Campaign ett bra alternativ. Det kommer med en högre prislapp än de andra autoresponders som vi använder. Men funktionaliteten är utbyggd på ett sådant sätt att den prislappen är befogad.

DRIP

En traditionell autoresponder där du på liknande sätt som ovanstående alternativ kan jobba för att göra kundresan ännu mer personlig och målinriktad.

CONVERTKIT

En tjänst med prova-på-gratis alternativ. Med hjälp av taggar och segment kan du ”lära känna” din målgrupp och på ett effektivt sätt nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp.

ONLINEKURS

E-POSTMARKNADSFÖRING MED MAILERLITE

Skicka nyhetsbrev och skapa automatiska e-postutskick med MailerLite, en populär lösning som är gratis upp till 1000 prenumeranter. Efter genomförd kurs kan du skicka nyhetsbrev, skapa automationer, formulär, landningssidor och mycket mer. Vi är certifierade MailerLite experter!

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Skapa och sälja medlemskap online

Skapa och sälja medlemskap online

Ett medlemskap online kan skapa mer förutsägbara intäkter och ge dig mer flexibilitet i ditt företagande. Samtidigt kommer det med utmaningar som är bra att känna till.

läs mer
Webshop i WordPress

Webshop i WordPress

Dina kunder vill köpa när det passar dem, oavsett om det är på dagen, natten i veckan eller på helgen. Så gör det enkelt för dina kunder att handla av dig med en e-handel på din hemsida. Det handlar om att möta dina kunder där de är – online!

läs mer