ARTIKEL & PODCASTAVSNITT

Tre digitala säljare som jobbar dygnet runt
Oavsett hur du genererar dina leads och affärer idag, så vill vi inspirera dig till att se nya möjligheter genom det här poddavsnittet.  Vi går igenom 3 strategier som kan hjälpa dig generera flera leads och affärer via nätet. Det här passar dig som vill utveckla ditt företag med hjälp av nätet.
Välja kursplattform till onlinekursen

HILLMAN PODDEN

I DET HÄR AVSNITTET

I det här avsnittet handlar det om digitala och automatiserade säljstrategier.

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/b72e8s/HIP082.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2020/07/Hillman-Podden-digital-marknadsforing-online-business.jpg" artist="Hillman Podden" title="Skapa 3 digitala säljare som jobbar dygnet runt" social="false" permalink="https://hillmanacademy.se/podcast" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2020/07/Hillman-Podden-digital-marknadsforing-online-business.jpg" ]

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

TRE DIGITALA STRATEGIER

I den här artikeln lyfter vi tre digitala strategier som du kan automatisera och på så sätt skapa en effektiv pågående säljmaskin.

1. RE-TARGET KAMPANJ

Den första strategin bygger på att du tar vara på de som redan besökt din webbplats eller varit i kontakt med ditt varumärke i sociala medier.

Med Facebookpixeln på din webbplats kan du skapa en Re-targetingkampanj som vänder sig direkt till de som besökt din webbplats eller din webshop.

Lär dig mer om Re-targeting i den här workshopen:

2. LEAD MAGNET + AUTORESPONDER

Den andra strategin kombinerar din webbplats med din din e-posttjänst (autoresponder). Genom att ge bort t ex en PDF eller en guide i utbyte mot namn och e-postadress kan du bygga din e-postlista och följa upp automatiskt.

Så här kan flödet se ut:

I den här workshopen lär du dig mer om Lead magnets:

3. SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Genom att sökoptimera hemsidan kan din webbplats synas högre upp på Google när man söker dina varor och tjänster. Det leder till mer trafik och fler möjligheter till sälj.

ONLINEKURS

SÖKOPTIMERA HEMSIDAN

SEO-kursen vänder sig till dig som vill lära dig sökmotoroptimera din egen hemsida.

I onlinekursern lär du dig hur SEO fungerar samtidigt som du får steg-för-steg instruktioner för att genomföra SEO-strategier på din egen hemsida. Efter genomförd kurs har du god insikt i hur SEO fungerar och du vet också hur du ska göra för att optimera din egen webbplats.

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Nya funktioner med WordPress plugins

Nya funktioner med WordPress plugins

En styrka med Wordpress är att det är flexibelt. Du kan enkelt bygga på med nya funktionerna som du behöver. Det gör du med hjälp av Wordpress plugins, vilket kan liknas med olika legobitar som du kan bygga ihop efter dina behov.

läs mer
Byta tema på WordPress hemsida

Byta tema på WordPress hemsida

Du kan byta tema på din hemsidan i Wordpress men det kräver lite planering. Här får du reda på det du måste göra innan du börjar ändra, så att inte dina kunder möts av en trasig hemsida.

läs mer