Driva trafik till hemsidan

Artikeln innehåller annonslänkar

Det spelar ingen roll hur bra eller snygg din hemsida är om den inte får några besökare. Du behöver se till att driva trafik till hemsidan kontinuerligt, så att du är synlig för din målgrupp. Men hur gör du det och hur kan du strukturera upp dina digitala strategier?

Välja kursplattform till onlinekursen

STRUKTURERA DINA DIGITALA STRATEGIER

Driver du eget företag är du redan medveten om utmaningarna med att försöka hinna med allt. Du sitter på flera stolar och har inte möjlighet att lägga hur mycket tid som helst på marknadsföringen. Du behöver ju ”jobba” också, eller hur?

Här nedan kan du se en workshop där vi pratar om Webbkartan och hur den kan hjälpa dig strukturera din digitala marknadsföring, så att det inte känns övermäktigt och framförallt så att du får en tydlig väg och riktning på det du gör för att driva mer trafik till hemsidan.

WORKSHOP OM DIGITALA STRATEGIER

Med hjälp av webbkartan kan du planera upp din digitala marknadsföring online, så att det inte känns övermäktigt utan det blir lättare att veta exakt vad man ska fokusera på för att få fler besökare till hemsidan. 

*Workshopen är hämtad från utbildningsportalen och är ett litet smakprov på hur du kan lära dig jobba smart digitalt genom Hillman Academy.
Kom igång du med, läs mer här ››
INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Hemsida utan byråbudget

Hemsida utan byråbudget

Alla har inte en byråbudget, men alla företag behöver en hemsida som kan hjälpa till att generera både leads och kunder via nätet. Frågan är om du ska köpa in tjänsten eller bygga hemsidan själv?

läs mer
Att vara synlig under sommaren

Att vara synlig under sommaren

Att vara synlig under sommaren, högsäsong eller andra perioder när du har fullt upp med annat kan vara svårt. Men med rätt planering och verktyg, kan du synas fast att du gör helt andra saker.

läs mer
Skydda dina videor från att delas fritt

Skydda dina videor från att delas fritt

Det finns flera scenarion när du vill skydda dina videor från att delas fritt. Om du t ex säljer en webbkurs med videolektioner vill du såklart inte att de ska kunna ses av någon som inte betalat för kursen.

läs mer