Rabattkod Kaffebrus: Skriv ”HILLMAN” så blir det 15 rabatt på hela köpet hos Kaffebrus. Den gäller nu 2023.

När du använder koden för Kaffebrus rabatten kommer de ge oss kompensation för det.  Du sparar 15% på köpet hos Kaffebrus med rabattkupongen och vi får också en förmån hos dem. En win-win-win.

Varför vi har en rabattkod till Kaffebrus

Vi använder video i vår verksamhet varje dag. När vi skapar onlinekurser, livestreamar och producerar videor för sociala medier.

I våra lokaler har vi byggt  en videostudio som går att starta upp med ett par knapptryck. Utrustningen från Kaffebrus har varit en viktig pusselbit för att få till videostudion som vi vill ha den.

Hos Kaffebrus finns ett väldigt stort urval av videoutrustning, belysning, bakgrunder och massor med tillbehör man kan tänkas behöva för att spela in och streama professionella videor online.

Deras support är också snabb och väldigt kunnig. Man märker att de kan video och utrustning på sina fem fingrar.

Vi fick hjälp att skräddarsy utrustningen vi behövde till studio via deras support och vi blev imponerad över både kunskaps- och servicenivån de uppvisade.

Så… Det är en enkel sak för oss att rekommendera Kaffebrus till dig som behöver utrustning till videostudion.

Kanske är du företagare, Youtuber, fotograf, filmare eller kanske vill du starta en vlogg eller spela in en film.

Oavsett så kommer du hitta det du behöver hos Kaffebrus.

Vi passade på och fråga dem om vi skulle kunna göra något lite extra för våra följare och kunder som också vill köpa utrustning till videostudion.

De nappade!

Just nu får du 15% rabatt hos Kaffebrus med rabattkod HILLMAN. Det gäller på hela ditt köp när du anger koden HILLMAN i kassan.

En galet bra deal som de inte erbjuder i vanliga fall. Vi är såklart superglada att det vill hjälpa oss hjälpa er!

Samtidigt är det här ett tidsbegränsat erbjudande så passa på och använd rabattkoden hos Kaffebrus medan den fortfarande gäller.