ERBJUDANDEN & DEALS UNDER

BLACK WEEK

Kaffebrus.com

Behöver du belysning, stativ, backdrops m.m kan du dra nytta av 15% rabatt med koden HILLMAN hos Kaffebrus.com.

Även om det tekniskt sett inte är ett Black Friday erbjudande så tänker vi att du säkert gillar en bra deal ändå, eller hur?

Gå till Kaffebrus.com och använd koden Hillman för att få 15% rabatt på hela köpet.

Camtasia 25% Rabatt

Camtasia är ett videoredigerings- och inspelningsprogram för både PC & MAC.

Du kan spela in både skärm, kamera och mikrofon på separata spår. Programmet har bl a inbyggd funktion för att lägga undertexter, det är enkelt att lägga på grafik och logotype, göra animeringar osv. 

Från Cyber Monday, den 30 nov fram till den 4:e dec får du 25% rabatt på Camtasia här.

APPSUMO

Hos Appsumo har man laddat på med många erbjudanden nu under Black weekend.

Depositphotos

Erbjudandet från DepositPhoto med 100 bilder för $39 är en av våra favoriter. Man behöver alltid bilder till hemsida och sociala medier så vi brukar ladda på med det här varje år.

Ecamm LIVE 50%

Ecamm LIVE ger 50% rabatt till nya kunder som köper standard- eller PRO-planen under Cyber Monday.

Endast Cyber Monday: Klicka – Ange CYBER2020

Ska du satsa på LIVE-streaming med en MAC-dator är det här det självklara valet. Vi använder Ecamm LIVE för alla våra live-sändningar och älskar det!

Du kan bl a lägga upp kommentarer direkt på skärmen, streama till alla de stora sociala mediaplattformarna och även Youtube.

Du kan också använda egen grafik, spela upp musik, videojinglar, lägga en klocka som räknar ned på skärmen, bjuda in gäster med ”Interview Mode”, använda flera kameror, lägga upp färdiga scener och mycket mer.

Restream.io

Öka spridningen på din livesändning genom att sända live till flera plattformar samtidigt.

Med Restream.io kan du sända live till Youtube, LinkedIn, Facebook, Twitch, Periscope m.fl samtidigt.

Under Black weekend och Cyber Monday erbjuder de 50% Rabatt på alla paket hos Restream.io

DIVI

Ett av världens mest populära designteman, DIVI från Elegant Themes firar med erbjudande och bonusar till både nya och befintliga kunder.

DIVI-temat – 25% rabatt (!) under Cyber Monday. Gäller både nya och befintliga kunder som köper eller uppgraderar.

DIVI marketplace

Här hittar du tillägg från företag som utvecklar plugins speciellt för DIVI-temat.

DIVI Marketplace | 25-50% rabatt på tillägg för DIVI

LearnDash 50% rabatt

Med LearnDash LMS förvandlar du din wordpressinstallation till en komplett kursplattform där du kan sälja dina egna onlinekurser. Du får 50% rabatt på användarlicensen när du köper på Black friday eller på Cyber Monday, dvs endast på de två dagarna.

OBS! Gäller endast på Black friday och Cyber Monday.

Wishlist Member

 Med Wishlist Member lägger du till funktioner för medlemskap. Går att kombinera smidigt med LearnDash (se ovan) för att hantera olika medlemskapsnivåer samt access till utvalda kurser i LearnDash bibiloteket.

Upp till 30-40% rabatt på Wishlist member när man köper mer än en licens. Passar om du har fler sajter eller om du går ihop med någon annan som också behöver samma sak.

WooCommerce

Har du en webshop i WooCommerce kan du dra nytta av 40% rabatt på alla WooCommerce plugins under Black Friday och Cyber Monday

40% på allt hos WooCommerce

Gravity Forms

Behöver du bygga mer avancerade formulär på din hemsida i WordPress är Gravity forms väldigt bra.

Du får 30-50 rabatt hos Gravity Forms beroende på vilken plan du väljer här.  

Scandinavian Photo

Hos Scandinavian photo hittar du alla tillbehör du behöver i din hemmastudio. Kameror och ljus för dina webbkurser eller mikrofoner du kan använda i alla slags produktioner. 

Bonjoro

Med Bonjoro skickar du personliga videor till dina kunder, nya kunder eller varför inte till din målgrupp. Personligt hela vägen! Enkelt och smidig app i telefonen där du både spelar in och skickar.

Loopia

Hos Scandinavian photo hittar du alla tillbehör du behöver i din hemmastudio. Kameror och ljus för dina webbkurser eller mikrofoner du kan använda i alla slags produktioner. 

Oderland

Med Bonjoro skickar du personliga videor till dina kunder, nya kunder eller varför inte till din målgrupp. Personligt hela vägen! Enkelt och smidig app i telefonen där du både spelar in och skickar.

KAMEROR | MIKROFONER | TILLBEHÖR

Behöver du tips på vilken utrustning du kan köpa för att få bättre bildkvalité eller mer närhet i ljudet på din podcast kan du ta en titt på vår samlingssida för utrustning.

Det är bra alternativ som gäller oavsett tid på året. Hittar du något du gillar där kan du alltid googla för bästa pris just nu under Black week.

 

Den här sidan uppdateras löpande under Black week fram till Cyber Monday i takt med att vi hinner samla dem. Sidan innehåller sponsrade länkar vilket innebär att vi får ersättning från företaget du handlar av genom våra länkar. Det sker helt utan extra kostnad för dig och du hjälper då samtidigt oss så att vi kan skapa fler guider, podcasts, Youtubevideor och utbildningar som hjälper fler jobba smart digitalt. En Win-win-win!

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

En utmaning för många företagare är att tiden inte räcker till. Det är där Hillman Academy kan hjälpa. Med våra utbildningar får du mer gjort och når resultat snabbare. Du får ut mer av din tid helt enkelt.

Med Premium har du tillgång till hela katalogen med onlinekurser och workshops där du lär dig steg-för-steg på ett tidseffektivt sätt. Skulle du köra fast är hjälpen nära till hands. Du kan söka svar och ställa frågor i forumet där du får vidare vägledning av en erfaren digital strateg.