BOOSTA företaget online  3 dagar 
med vår minikurs!


GRATIS MINIKURS...

Under 3 dagar får du lektioner med korta workshops/artiklar och en kompletterande uppgift. Boosten är gratis men du behöver investera ca 20 min per dag för genomföra den.

Klicka på knappen för att komma igång! 

DAG 1

DIGITALA STRATEGIER

"Att synas effektivt och nå din målgrupp online "

dag 2

FÖRETAGETS HEMSIDA

"Används den på rätt sätt?"

dag 3

DIGITALISERA MED
E-LEARNING

"Webbkurser & utbildning"

BONUS

FOKUS OCH DJUPDYKNING!

INVESTERA 20 minuter i 3 dagar för ditt företag!

Det här är det du kommer lära dig i den här minikursen!

check-circle-o

Digitala Strategier

Digital marknadsföring och strategier handlar om att synas och leda rätt trafik och potentiella kunder till dina produkter och tjänster. Se hur du och ditt företag kan jobba strategiskt, målinriktat och pricksäkert för att nå rätt målgrupp och kunder online. 

check-circle-o

Digitalisera med E-learning

Se möjligheterna med att paketera utbildning digitalt. Kanske som ett nytt inkomstben i företaget eller för en internutbildning till personalen. En webbkurs skapar flexibilitet, skalbarhet och hävstångs effekt som ökar lönsamheten.

check-circle-o

Hemsidan

Hur kan hemsidan bli en av de största tillgångarna i företaget? Jo, när den används som navet i marknadsföringen online. Se hur du kan göra för att skapa rätt förutsättningar för det här. Hur ser ditt företags hemsida ut idag och har den rätt förutsättningar för att leverera?

check-circle-o

BONUS | FOKUS och DJUPDYKNING

Gå 3-dagars boosten nu, så får du en bonus där du kan fördjupa dig inom det området som är mest intressant och utvecklande för dig och ditt företag! 


Vad andra säger om Hillman Academy...

"Jag är egenföretagare och har ingen it-avdelning att vända mig till och då är det toppen att ha den här tjänsten. Jag kan utveckla min verksamhet på ett smidigare sätt när jag snabbt kan lösa mina tekniska utmaningar"

Jill Nyqvist | Funka med ADHD

"Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss. Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan "hjälp" från en mängd dyra konsulter."

Torbjörn Boström | Hårologi

"Jag gillar Jenny och Greger på Hillman Academy för att de hjälper mig att stretcha tiden. Med deras hjälp hittar jag svar på mina frågor och finner lösningar betydligt snabbare än vad jag fixar på egen hand." 

Leif Grytenius | VD - HSP Specialist

GÅ KURSEN KOSTNADSFRITT

2019 © Hillman Academy | Användarvillkor | Integritetspolicy