ANNONSERA på FACEBOOK & INSTAGRAM

Kursen är steg-för-steg genom videor och du går igenom de olika stegen i din egen takt. (Se video nedan).
Efter genomgången kurs kan du skapa målgrupper, annonser och kampanjer med olika syften helt på egen hand.
Under hela kursen har du tillgång till support och vägledning.

KURSEN I KORTHET

INTRODUKTION

Vad är fördelarna med att annonsera på Facebook och Instagram? I kursintroduktionen får du en tydlig bild kring Facebook som annonsplattform. Och vad du som företagare kan använda Facebooks databaser till.

KOM IGÅNG

Starta upp ditt annonskonto på Facebook. I den här kursdelen lär du dig använda Ads manager och hur du installerar FB-pixeln på din hemsida.

MÅLGRUPPER

Hitta dina potentiella kunder. Jobba med att ta fram dina målgrupper. Här jobbar vi med facebooks egna målgruppsverktyg. Där du med hjälp av Facebooks data kommer att få fram målgrupper som gör att dina annonskampanjer prickar rätt!

KAMPANJER

Skapa annonser och kampanjer. Vad fungerar och vad fungerar inte? Här får du se olika alternativ, strategier och verktyg som gör att du kan ta fram annonser som effektivt hjälper dig att attrahera din målgrupp så att dina annonsera konverterar till köp.

BUSINESS MANAGER

Har du flera sidor, företag eller konton och vill kunna jobba med dessa? Sista kursdelen är för dig som behöver ha en "business manager".

Eva Sahlström

evasskrivskola.se

Nu är jag igång med Facebook-kursen och den är toppen! Jag har mest gissat mig fram när jag annonserat på Facebook tidigare, och aldrig gått genom Ads Manager för det har känts så krångligt. Nu känns det som att jag fattar vad jag gör och hur jag ska kunna analysera resultaten. Igår fick jag ut en annons om att prenumerera på mitt nyhetsbrev som jag riktar till lookalikes till mina prenumeranter på mitt nyhetsbrev och min blogg, samt till dem som pixeln fångat upp. Nu ska jag gå vidare med kursavsnitten om konverteringar och boomerangkampanjer och hoppas på att det resulterar i fler varianter på annonser som jag kan prova med.

Linda Molarin

stresslindra.se

Kursen är jättebra! Jag har lärt mig enormt och bara kommit igenom en tredjedel!

KURSPLAN

Här ser du kursens delar och du kan prova på de första delarna.
För att gå hela kursen, klicka på länken KÖP KURSEN ››

Kursintroduktion 

Annonskonto och verktyg

Installera Facebook-pixeln

Ads manager

Målgrupper

 • Introduktion till Målgrupper
 • Två metoder
 • Skapa målgrupper
 • check
  1. Ladda upp E-postlista
 • check
  2. Besökare på hemsidan
 • check
  3. Lookalike
 • check
  4. Sparad målgrupp
 • check
  5. Målgruppsstatistik

Kampanjer

 • Bygga varumärke
 • Konverteringar DEL 1
 • Konverteringar DEL 2
 • check
  Konverteringar DEL 3
 • check
  Boomerangkampanj DEL 1 
 • check
  Boomerangkampanj DEL 2
 • check
  Boomerangkampanj DEL 3
 • check
  Boomerangkampanj DEL 4

Avancerad användning

 • Businessmanager

Support, stöd & vägledning

 • Vi hjälper dig via vårt medlemsforum om du kör fast eller har frågor
 • check
  Fråga om allt som rör ditt företagande online
 • check
  Träffa oss och övriga medlemmar LIVE varje månad

JA, den här kursen vill jag gå! Hur gör jag?

Kursen är uppbyggd som en Steg-för-Steg kurs och du går igenom de olika stegen i din egen takt och online.

Efter genomgången kurs kan du skapa målgrupper, annonser och kampanjer med olika syften helt på egen hand.

Kursen ligger på vår utbildningsportal och du får access för 499kr + moms.

Då du köper kursen startar du ett abonnemang som ger dig access till utbildningsportalen.  

Abonnemanget löper månadsvis utan bindningstid och du kan därför välja att avsluta och ta bort din access till portalen när du själv önskar.

På utbildningsportalen finns ett forum där du kan ställa de frågor du har kring kursen eller digital marknadsföring i övrigt. Det betyder att du aldrig fastnar med något utan att du alltid kan få svar och att du kan vara säker på att det du gör blir rätt och som du önskar.

PS. När du köper kursen får du dessutom access till hela vårt kursbibliotek på utbildningsportalen.

VANLIGA FRÅGOR


När börjar kursen?

Hur lång tid tar det att gå kursen?

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Vilka förkunskaper krävs för att klara av kursen?

Vad händer om jag kör fast i kursen?

Hur köper jag kursen?

Kan jag betala via faktura?

Jag hittar inte svaret på min fråga här.....

Yes, jag är redo att komma igång!

Kursen ligger på vår utbildningsportal och du väljer själv hur länge du önskar ha tillgång.

Betala månadsvis

499kr

/per månad

Ingen bindningstid, 
avsluta ditt abonnemang när du vill

moms tillkommer på priset

Betala årsvis

4990kr

/per år

Bästa dealen: Spara 998kr när du väljer årsabonnemanget!

moms tillkommer på priset