Att hålla digitala möten och workshops online

Du och ditt företag har alla möjligheter till att utvecklas på nätet!

Låt inte geografin sätta stopp för att utveckla ditt företag. Du kan idag nå dina kunder och din målgrupp var de än befinner sig. 

DET PERSONLIGA MÖTET ÄR VÄRDEFULLT

Ja, det personliga mötet är viktigt, du vill veta vem du köper en tjänst av. Du vill känna ett förtroende för ett företag eller en person när du köper en produkt. Kanske känns det här som en stor tröskel att kliva över, eller så tror du helt enkelt inte på konceptet "möten online".

Vi skulle vilja skicka med en lite utmaning...testa!. Prova boka ett möte online. Det kan vara ett införsäljningsmöte, en uppföljning, ett coachingsamtal. Det behöver inte vara via något nytt program i videon listar vi användarvänliga och vanliga program för "videosamtal". Samtal som du kan ta via dator eller telefon.

Att hålla tex coachingsessioner, träningspass och föreläsningar på nätet är idag ett bra sätt för att nå ut till en större målgrupp och på ett effektivt sätt kunna utveckla sitt företag. Men det kan förstås vara en stor förändring om du jobbat med IRL tidigare. 

Så....våga prova!

LADDA NER GUIDEN

Vi har satt ihop en guide med olika lösningar och program som hjälper dig att få en överblick kring vilka program du kan använda, men också ge dig en ögonöppnare till VAD du skulle kunna använda onlinemöten till i DITT företag. Klicka på knappen nedan för att ladda ner guiden, helt gratis.