KURSLEDARE

GREGER HILLMAN

E-pedagog och digital strateg

Kom igång med AI

Workshop | 37 minuter

Välkommen till en inspirerande och informativ workshop om AI där du ser hur du kan använda AI både i vardagen och på jobbet. Producerad i maj 2023.

Du kommer få se vad som är möjligt med AI-verktyg som ChatGPT, Midjourney och Leonardo. Räkna med att bli både förvånad och imponerad över AI-verktygens möjligheter.

I workshopen tittar vi på olika användningsområden för AI och du kommer få se hur det fungerar, så att du kan komma igång på egen hand.

Du ser bl a exempel på hur du kan generera texter, kod och bilder med hjälp av AI.

En utmaning med AI-verktygen är att det inte fungerar som t ex Google eller Youtube. Du behöver veta hur du använder verktyget för att få ut något av det.

Därför tittar vi även på hur du kan skriva tydliga instruktioner (“Prompts”) till AI-verktyget så att du kan generera texterna eller bilderna du behöver på ett enkelt sätt.

Du ser exempel direkt på skärmen och kan sedan prova själv med gratiskonton som finns hos AI-verktygen vi visar i workshopen (ChatGPT, Midjourney & Leonardo).

Kursledare

GREGER HILLMAN
E-pedagog och digital strateg

KOM IGÅNG MED AI

WORKSHOP | ACCESS 7 DAGAR

240kr

N

Workshop | 37 minuter

N

Streama direkt - on demand

N

Access i 7 dagar

Moms tillkommer på priset

”Jag vill tacka er för era kurser och workshops i er Akademi. De är så proffsiga och pedagogiska. Håller just nu på att gå igenom New Zenler kursen och har redan lärt mig mycket. Och väldigt bra med er roadmap för webbkurser som jag just nu håller på att skapa.”

Louise Mebius | inspiro-eq.se

Är så imponerad av både pedagogiken, upplägget och bemötandet. Har lärt mig så mycket redan nu och ser fram emot att fortsätta lära mig.

Christel zabell | coachbolaget.se

VANLIGA FRÅGOR

När får jag tillgång till workshopen?

Direkt efter köpet får du access ett inlogg och kan titta.

Hur köper jag den här workshopen?

Klicka och betala med kort ovanför så får du access direkt. Du får ett specificerat kvitto med moms samt uppgifter för att logga in på din mail direkt.

Hur länge har jag tillgång till workshopen?

Du har tillgång till Workshopen under 7 dagar från köptillfället.

Ni har ett medlemskap, ingår den här workshopen där?

Ja, medlemskapet ger dig tillgång till alla våra utbildningar (inklusive denna) samt expertsupport och vägledning.

Läs mer och starta medlemskap här: HillmanAcademy.se/medlemskap

Jag hittar inte svaret på min fråga här...

Vi hjälper dig gärna! Klicka här för att chatta med oss eller skicka din fråga till oss via kontaktsidan så återkommer vi så snart vi kan.