SÖKMOTOROPTIMERA DIN HEMSIDA

Vill du komma igång och sökmotoroptimera din hemsida, så att den syns bättre på Google? Då är den här kursen rätt för dig! Målet med SEO är att din webbplats ska visas högre upp i Googles sökresultat när man söker efter dina varor och tjänster. 

I den här kursen lär du dig grunderna i sökmotoroptimering och hur du kan optimera din egen hemsida. Kursen sker i egen takt online i ett pedagogiskt steg-för-steg format. Utöver kursens genomgång har du också möjlighet att få personlig vägledning via vårt forum

Efter genomgången kurs har du god förståelse för hur sökmotoroptimering fungerar på Google. 
Med kursen som stöd kommer du igång och kan sökmotoroptimera din webbplats. 

KURSEN I KORTHET

INTRODUKTION

Kursen inleds med 3st välfyllda workshops där du lär dig grunderna i SEO och du får ett par strategier som du kan ta med dig vidare i kursen när du ska börja optimera din sida.

ATT GÖRA RESEARCH

Vad ska man optimera för? Vilka sökord och fraser är värda att optimera för? I den här kursdelen lär du dig 2 metoder för att göra SEO research, så att du kan bestämma vad du ska optimera för. För att underlätta processen har du möjlighet att ladda ner en PDF där du kan strukturera  upp ditt innehåll, så att du vet exakt vad och hur du ska göra din optimering.

OPTIMERA DITT INNEHÅLL

Med dina nyvunna kunskaper om vilka sökord och fraser du ska optimera för så är det dags att sätta igång med själva optimeringen. Här får du vägledning i hur du ska göra och  vi tittar också på några verktyg som kan hjälpa dig med arbetet.

DAGS FÖR RAKETBRÄNSLE!

Yes, nu är optimeringen klar... eller? När du har kommit så här långt har du gjort grundjobbet på din webbplats och du har skapat ett innehåll som förtjänar en högre placering hos Google. Superbra!... MEN... du behöver också få Google att förstå att din sida förtjänar en bättre placering. Det tittar vi närmare på hur du gör i den här kursdelen

Support, stöd & vägledning under hela kursen

 • Expertsupport online via forumet på utbildningsportalen
 • Med hjälp av forumet kan du alltid ställa dina frågor så att du inte fastnar
 • check
  Frågorna kan röra både tekniken, verktygen men även strategier
 • check
  Här har du möjlighet att skapa kontakt med andra företagare

Mona Wassermann

monawassermann.se

Säger bara Wao!!! till detta forum. Vilken lättnad att ha någonstans att ta alla sina frågor, det som kändes svårt och jobbigt känns plötsligt kul å taggande. Stort Tack!

JA, den här kursen vill jag gå! Hur gör jag?

Starta kursen genom att välja hur länge du vill ha access till den. När du köper kursen får du access till hela kursbiblioteket på utbildningsportalen!

VÄLJ MELLAN MÅNADS- ELLER ÅRSABONNEMANG


MÅNADSABONNEMANG

Full access till hela utbildningsportalen

599kr/mån

(Ingen bindningstid, avsluta när du vill)

 • Alla onlinekurser
 • Alla workshops
 • Forum, support & community
 • 1 medlemsträff online
 • Förmåner och rabatter

(Moms tillkommer på priset)

ACCESS 12 MÅNADER

Full access till hela utbildningsportalen

5990kr/år

(Motsvarar 499kr/mån)

 • Alla onlinekurser
 • Alla workshops
 • Forum, support & community
 • 12 medlemsträffar online
 • Förmåner och rabatter

(Moms tillkommer på priset)

VANLIGA FRÅGOR


Hur länge har jag tillgång till kursen?

Det styr du själv genom ditt abonnemang. Så länge du har ett aktivt abonnemang har du access till alla utbildningar och förmåner inne på utbildningsportalen.
 
Med Månadsabonnemanget har du full tillgång till allt inne på portalen i 30 dagar med automatiskt förnyelse månadsvis så länge du behåller ditt abonnemang. (Ingen bindningstid)

Årsabonnemanget ger dig 12 månaders full tillgång till allt inne på portalen till priset av 10 månader. 

Vilka förkunskaper krävs för kursen?

Du behöver inga speciella förkunskaper. Kursen är till största delen videobaserad och levereras via inspelade videolektioner på ett pedagogiskt sätt.

Du följer kursen steg-för-steg och kan närsomhelst ställa följdfrågor via vårt diskussionsforum inne på plattformen.
Vad händer om jag kör fast i kursen?

Kursen är pedagogiskt upplagd med en röd tråd från A till B. Samtidigt vet vi (Greger & Jenny) av erfarenhet att det kan uppkomma frågor och funderingar ibland. 

Därför ger dig abonnemanget också access till forumet där du kan ställa dina frågor och få mer personlig hjälp och vägledning så länge du har ett aktivt medlemskap.

Vi  svarar löpande på alla frågor och om du kör fast eller vill bolla en idé är det där vi hjälper dig med det.

Hur köper jag kursen?

Du betalar enkelt med ditt kontokort direkt på den här sidan. Alla köp genomförs krypterat genom Stripe.Kan jag betala via faktura?

Du kan beställa årsabonnemanget och betala mot faktura  om ditt företag eller organisation inte har tillgång till ett kontokort. 

Det gäller också när ditt företag/organisation tecknar en multilicens för flera medarbetare.

Ta kontakt med oss om du vill beställa mot faktura, så hjälper vi dig. När fakturan är betald får du access till portalen. (Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsabonnemang.)

Jag hittar inte svaret på min fråga här...

Ingen fara. Vi hjälper dig gärna! Skicka ett meddelande via vår kontaktsida så hjälper vi dig vidare.