Sälj coaching online

DET HÄR BEHÖVER DU

1. Visa dina coachingpaket

Definiera din coaching produkt och lägg upp information på din hemsida. Vill du erbjuda coaching per timme eller passar det bättre med paket om 5-10 timmar? Skriv ner vad dina paket ska innehålla. Lägg sedan upp informationen på din hemsida.

2. Ta betalt online

När din klient ska boka och köpa behöver du en lösning för att ta betalt.

  • Med WordPress kan du använda WooCommerce
  • En enklare lösning för alla, oavsett plattform, är att skapa en betalknapp direkt i Stripe.

(Du kan lära dig använda WooCommerce och betalknappar i Stripe genom våra onlinekurser) 

3. Bokningskalender

Genom att sätta upp en digital bokningskalender slipper du mycket manuellt arbete. Kalendern sköter allt från att visa upp lediga tider (som du själv väljer) till att skicka ut mail med möteslänk och annan information efter bokningen både till dig och den som bokar. Vi använder Calendly för det här.

4. Onlinemöten

Du behöver en lösning för att möta dina klienter online. Zoom Meetings tillhör de mest populära alternativen och det går också att koppla ihop med Calendly, så att dina Zoom möten kan skapas automatiskt via bokningar i Calendly.

Ditt nästa steg:

Vi hjälper dig gärna vidare genom våra onlinekurser och personliga support, så att du får rätt lösning och struktur för din coachingverksamhet. Gå med i Hillman Academy här nedanför så kör vi igång!

HILLMAN ACADEMY MÅNAD

800kr/mån

N

Hillman Academys kursbibliotek

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas var 30:e dag så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

HILLMAN ACADEMY ÅR

7500kr/år

N

Hillman Academys kursbibliotek

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas årligen så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

Sagt om oss och Hillman Academy

HENRIK WAHLSTRÖM

brandfast.nu

MARIANNE NORRGRANN

fridaylab.se

SISSI RYLAND

sissiryland.se

Årets bästa företagsbeslut!

”Att bli medlem i Hillman Academy var ett av årets bästa företagsbeslut!

Utbildningsplattformen är otroligt innehållsrik, med fina, pedagogiska filmer med allt som jag kan tänkas behöva för den praktiska/tekniska delen i mitt företag, inkl ett forum där jag får svar på mina möjliga och omöjliga frågor.”

TORBJÖRN BOSTRÖM

hårologi.se

Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss!

”Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan ”hjälp” från en mängd dyra konsulter.”

Axplock ur kursbiblioteket