Minikurs i WordPress

Gratis videokurs:  Kom igång med din egen hemsida i WordPress på 45 min.

Ur innehållet:

Grunderna i WordPress

Skapa professionell design snabbt

Din checklista för WordPress

Steg-för-steg video

Hur du undviker vanliga misstag

Extrafunktioner med tillägg

Hämtat ur kursen:

Om Greger Hillman

Hej! Det är jag som leder dig genom minikursen i WordPress. Under 45 min kommer du följa instruktioner för att skapa din egen hemsida i WordPress. 

Om det är första gången du är i kontakt med oss kan jag sammanfatta lite kort. Hillman Academy startades av min fru (Jenny) och mig 2017 för att möta behovet hos alla egenföretagare som vill lära sig och göra själva istället för att anlita en kostsam byrå.

Vår verksamhet är 100% online sedan dess. Före lanseringen av utbildningsportalen drev vi själva webbyrå i drygt 10 år.

Det var under de åren vi mötte många egenföretagare som gärna ville lära sig driva företag online själva och idén till Hillman Academy föddes.

Vi har fördelen av att både ha den tekniska expertisen OCH förmågan att lära ut på ett tydligt sätt då både jag och Jenny är pedagoger med lång erfarenhet av att utbilda online.

Idag når och utbildar vi 100-tals personer genom utbildningsportalen varje vecka.

 

 

Syftet med den här minikursen är att ge dig en bra start med WordPress och samtidigt visa att du inte behöver vara webbutvecklare eller webdesigner för att bygga en professionell hemsida. 

Fördelen med WordPress är att det är flexibelt att bygga med. Vill du komma igång med din hemsida själv utan att investera stora summor pengar är den här kursen för dig.

Faktum är att kursen är gratis. Om en timme kommer du ha grunderna på plats och du vet hur du laddar in olika layoutmallar på din egen hemsida.

Varmt välkommen till kursen!

~ Greger Hillman

Greger Hillman, utbildar i WordPress