Minikurs i WordPress

Gratis videokurs:  Kom igång med din egen hemsida i WordPress på 45 min.

Titta på videon och gör likadant,  steg-för-steg.

Grunderna i WordPress

Skapa professionell design snabbt

Din checklista för WordPress

Steg-för-steg video

Hur du undviker vanliga misstag

Extrafunktioner med tillägg

Hämtat ur kursen:

Gratis videokurs: Boka din plats nedanför och starta direkt.

Om Greger Hillman

Hej! Det är jag som leder dig genom minikursen i WordPress. Under 45 min kommer du följa instruktioner som tar dig genom processen att skapa din egen hemsida i WordPress. 

Om det är första gången du är i kontakt med oss kan jag sammanfatta lite kort. Jag är medgrundare till Hillman Academy, en utbildningsportal online som jag öppnade 2017 tillsammans med min fru Jenny.

Vår verksamhet är helt online sedan dess. Tidigare drev vi webbyrå under 10 års tid. Både jag och Jenny är också pedagoger och brinner för att lära ut.

Idag når och utbildar vi 100-tals personer genom utbildningsportalen varje vecka.

Syftet med den här minikursen är att ge dig en bra start med WordPress och samtidigt visa att du inte behöver vara webbutvecklare eller webdesigner för att bygga en professionell hemsida. 

Fördelen med WordPress är att det är flexibelt att bygga med. Vill du komma igång med din hemsida själv utan att investera stora summor pengar är den här kursen för dig.

Faktum är att kursen är gratis. Om en timme kommer du ha grunderna på plats och du vet hur du laddar in olika layoutmallar på din egen hemsida.

Varmt välkommen till kursen!

~ Greger Hillman

Greger Hillman, utbildar i WordPress