ARTIKEL 

Black Friday & Cyber Monday

Här har vi samlat bra erbjudanden på programvaror, digitala tjänster och utrustning som du kan behöva för att jobba smart digitalt.

OBS! Det här är tidsbegränsade erbjudanden som ibland bara gäller en viss dag. Du hittar mer information vid varje sektion här nedanför.

Välja kursplattform till onlinekursen

APPSUMO

Hos Appsumo har man laddat på med många erbjudanden nu under Black weekend. 

Erbjudandet från DepositPhoto med 100 bilder för $39 är en av våra favoriter. Man behöver alltid bilder till hemsida och sociala medier så vi brukar ladda på med det här varje år. Kanske något för dig också?

CAMTASIA | 25% Rabatt

Camtasia är ett videoredigerings- och inspelningsprogram för både PC & MAC.

Du kan spela in både skärm, kamera och mikrofon på separata spår. Programmet har bl a inbyggd funktion för att lägga undertexter, det är enkelt att lägga på grafik och logotype, göra animeringar osv. 

Från Cyber Monday, den 30 nov fram till den 4:e dec får du 25% rabatt på Camtasia här.

KAFFEBRUS.COM | 15% rabatt på hela köpet

Behöver du belysning, stativ, backdrops m.m kan du dra nytta av 15% rabatt med koden HILLMAN hos Kaffebrus.com.

Även om det tekniskt sett inte är ett Black Friday erbjudande så tänker vi att du säkert gillar en bra deal ändå, eller hur?

Gå till Kaffebrus.com och använd koden Hillman för att få 15% rabatt på hela köpet.

 

ECAMM LIVE | 50% rabatt

Ecamm LIVE ger 50% rabatt till nya kunder som köper standard- eller PRO-planen under Cyber Monday.

Endast Cyber Monday: Klicka – Ange CYBER2020

Ska du satsa på LIVE-streaming med en MAC-dator är det här det självklara valet. Vi använder Ecamm LIVE för alla våra live-sändningar och älskar det!

Du kan bl a lägga upp kommentarer direkt på skärmen, streama till alla de stora sociala mediaplattformarna och även Youtube.

Du kan också använda egen grafik, spela upp musik, videojinglar, lägga en klocka som räknar ned på skärmen, bjuda in gäster med ”Interview Mode”, använda flera kameror, lägga upp färdiga scener och mycket mer.

RESTREAM.IO | 50% rabatt

Öka spridningen på din livesändning genom att sända live till flera plattformar samtidigt.

Med Restream.io kan du sända live till Youtube, LinkedIn, Facebook, Twitch, Periscope m.fl samtidigt.

Under Black weekend och Cyber Monday erbjuder de 50% Rabatt på alla paket hos Restream.io

Elegant themes | DIVI

Ett av världens mest populära designteman, DIVI från Elegant Themes firar med erbjudande och bonusar till både nya och befintliga kunder.

I DIVI marketplace finns också massor av extra plugins med rabatter under Black Weekend.

 

DIVI MARKETPLACE

Här hittar du tillägg från företag som utvecklar plugins speciellt för DIVI-temat.

 

LearnDash LMS | 50% rabatt

Med LearnDash LMS förvandlar du din wordpressinstallation till en komplett kursplattform där du kan sälja dina egna onlinekurser. Du får 50% rabatt på användarlicensen när du köper på Black friday eller på Cyber Monday, dvs endast på de två dagarna.

OBS! Gäller endast på Black friday och Cyber Monday.

WISHLIST MEMBER | 30-40% rabatt

 Med Wishlist Member lägger du till funktioner för medlemskap. Går att kombinera smidigt med LearnDash (se ovan) för att hantera olika medlemskapsnivåer samt access till utvalda kurser i LearnDash bibiloteket.

Vill du sätta upp en medlemsplattform är det här ett bra alternativ. Integrerar med betallösningar som Stripe, Paypal och  populära e-posttjänster som Mailchimp, MailerLite m. fl.

Upp till 30-40% rabatt på Wishlist member när man köper mer än en licens. Passar om du har fler sajter eller om du går ihop med någon annan som också behöver samma sak.

WOOCOMMERCE

Har du en webshop i WooCommerce kan du dra nytta av 40% rabatt på alla WooCommerce plugins under Black Friday och Cyber Monday

 

GRAVITY FORMS | 30-50% RABATT

Behöver du bygga mer avancerade formulär på din hemsida i WordPress är Gravity forms väldigt bra. 

Det integrerar med många andra lösningar utanför WordPress som Trello, Stripe m.fl vilket ger en stor flexibilitet.

Vi använder det som en del i vår onboarding av nya medlemmar, men också när man bokar coaching online. 

Du får 30-50 rabatt hos Gravity Forms beroende på vilken plan du väljer här.

De är inte supertydliga med hur länge erbjudandet gäller men man kan anta att det är från fredag fram till Cyber Monday.

 

KAMEROR | MIKROFONER | TILLBEHÖR

Behöver du tips på vilken utrustning du kan köpa för att få bättre bildkvalité eller mer närhet i ljudet på din podcast kan du ta en titt på vår samlingssida för utrustning.

Det är bra alternativ som gäller oavsett tid på året. Hittar du något du gillar där kan du alltid googla för bästa pris just nu under Black week.

 

Den här sidan uppdateras löpande under Black week fram till Cyber Monday i takt med att vi hinner samla dem. Sidan innehåller sponsrade länkar vilket innebär att vi får ersättning från företaget du handlar av genom våra länkar. Det sker helt utan extra kostnad för dig och du hjälper då samtidigt oss så att vi kan skapa fler guider, podcasts, Youtubevideor och utbildningar som hjälper fler jobba smart digitalt. En Win-win-win!