PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

Passa på!

Under Black Friday week ända fram till Cyber Monday kan du göra riktigt bra fynd till kraftigt rabatterade priser online. Vi har samlat några av de bästa erbjudande vi har hittat just för dig som är företagare online. Det handlar om verktyg, program, bilder och mycket mycket mer.


DIVI designtema | 25% rabatt

Ska du bygga en ny hemsida i WordPress som är framtidssäkrad är designtemat DIVI från Elegant Themes det självklara valet.  Du får 25% rabatt på licensen när du köper mellan den 29:e november och den 2:a december. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet. (Gäller både nya och befintliga kunder som uppgraderar till “lifetime”-licensen.)

LearnDash LMS | 50% rabatt

Med LearnDash LMS förvandlar du din wordpressinstallation till en komplett kursplattform där du kan sälja dina egna onlinekurser. Du får 50% rabatt på användarlicensen när du köper genom detta erbjudande. Klicka här för att komma direkt till LearnDash.

Använd koden BLACKFRIDAY50 under fredagen den 29:e nov och koden CYBERMONDAY50 under måndagen den 2:a december för att få erbjudandet.

DepositPhotos | 90% rabatt

Det här är en av våra personliga favoriter! Erbjudandet ger dig access till en gigantisk bildbank med  proffsbilder. Du får 90% rabatt på ordinarie pris med Black Friday dealen här. Behöver du bilder till hemsidan, dina sociala medier, annonser, blogginlägg m.m. så är det här definitivt värt att titta närmare på. 

Book Like a Boss | Lifetime deal

Bokningskalender för dina coachingsamtal och online möten. Perfekt om du använder Zoom och vill att möteslänkar och information ska skickas ut till dina klienter automatiskt inför mötet. Du kan köpa en “Lifetime deal”  vilket de inte erbjuder annars. Klicka här för att gå till erbjudandet på Book Like A Boss.

ShortPixel | +250%

ShortPixel erbjuder en enkel lösning för att optimera bilder på din hemsida i WordPress. Med Black Friday dealen får du dubbelt antal credits att optimera för. 

Dealen vi rekommenderar heter “One Time Plans” och ger dig 105 000 credits för 200kr. (1 credit/bild). Klicka här för att komma direkt till ShortPixel. Vi laddar alltid på med nya credits så här års, så att de ska räcka under det kommande året. Kanske något även för dig?

Camtasia | 25% rabatt

Behöver du producera video till sociala medier, hemsidan eller kanske en wonlinekurs? Då är Camtasia ett superbra verktyg. Du får 25% rabatt på licensen under Cyber Monday. Klicka för att gå direkt till Camtasia. Programmet finns både för PC och MAC. Vi använder det själva dagligen när vi producerar våra utbildningar. 


BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY


AppSumo | 25-90% rabatt

Det här är som en godisaffär för företagande online. Appsumo erbjuder specialpriser på program och tjänster som normalt kostar betydligt mycket mer. Klicka här för att se alla deras erbjudandensom gäller under Black Friday och Cyber Monday.

Adobe Creative Cloud | 40% rabatt

Adobe är programsviten för dig som behöver en lösning som kan hantera allt från bilder, grafik, layout, fotografering till ljud och video. Du får 40% rabatt på Adobepaketet “Creative Cloud Alla program” under Black Friday week. Klicka här för att gå direkt till Adobe.  Tips: Ange ditt momsregistreringsnummer i checkout så slipper du momsen)


BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY


WP Rocket | 35% rabatt

Det här är det cache-plugin vi själva använder på Hillman Academy för att hemsidan ska ladda snabbt. Du får 35% rabatt på pluginet genom deras erbjudande. Klicka för att gå till WP Rocket

Thinkific Black Friday deal

Det här är en plattform där du lägger upp och säljer dina egna webbkurser. Ett bra alternativ om du inte vill behöva fundera på tekniken. Du får ett specialpaket med bonusar värda  över $2100 genom deras erbjudande. Klicka för att gå till Thinkific

Continually

En kombination av live chat och Chatbot där du kan ge dina besökare på hemsidan svar snabbare. Du får deras LifeTime deal för $49 under Black Friday. Klicka här för att gå till erbjudandet.

Uncanny Owl LearnDash Kit Pro

Ett plugin till WordPress och LearnDash som ger dig utökad funktionalitet och möjlighet att redigera designen i LearnDash. Du får 25% rabatt när du anger kod “black-friday-2019” i kassan. Gå direkt till Uncany Owl här

Den här sidan innehåller länkar till produkter som vi själva använder och gärna rekommenderar. En del är sk affiliate länkar, vilket innebär att vi får en kickback från företaget du handlar av om du använder våra länkar. Det påverkar inte ditt pris utan du får den bästa dealen samtidigt som du hjälper oss fortsätta skapa fler podcasts, artiklar och utbildningar. OBS! Vi rekommenderar endast produkter vi själva gillar och använder!

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.