ARTIKEL & PODCASTAVSNITT

Tre digitala säljare som jobbar dygnet runt
Oavsett hur du genererar dina leads och affärer idag, så vill vi inspirera dig till att se nya möjligheter genom det här poddavsnittet.  Vi går igenom 3 strategier som kan hjälpa dig generera flera leads och affärer via nätet. Det här passar dig som vill utveckla ditt företag med hjälp av nätet.
Välja kursplattform till onlinekursen

HILLMAN PODDEN

I DET HÄR AVSNITTET

I det här avsnittet handlar det om digitala och automatiserade säljstrategier.

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

TRE DIGITALA STRATEGIER

I den här artikeln lyfter vi tre digitala strategier som du kan automatisera och på så sätt skapa en effektiv pågående säljmaskin.

1. RE-TARGET KAMPANJ

Den första strategin bygger på att du tar vara på de som redan besökt din webbplats eller varit i kontakt med ditt varumärke i sociala medier.

Med Facebookpixeln på din webbplats kan du skapa en Re-targetingkampanj som vänder sig direkt till de som besökt din webbplats eller din webshop.

Lär dig mer om Re-targeting i den här workshopen:

2. LEAD MAGNET + AUTORESPONDER

Den andra strategin kombinerar din webbplats med din din e-posttjänst (autoresponder). Genom att ge bort t ex en PDF eller en guide i utbyte mot namn och e-postadress kan du bygga din e-postlista och följa upp automatiskt.

Så här kan flödet se ut:

I den här workshopen lär du dig mer om Lead magnets:

3. SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

Genom att sökmotoroptimera hemsidan kan din webbplats synas högre upp på Google när man söker dina varor och tjänster. Det leder till mer trafik och fler möjligheter till sälj.

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Ads Manager

Ads Manager

Med Ads Manager skapar du annonskampanjer för både Facebook och Instagram. I kombination med Facebook-pixeln och förberedda målgrupper har du ett väldigt kraftfullt verktyg till hands när du ska sätta upp annonskampanjer.

läs mer
TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.