ARTIKEL & PODCASTAVSNITT

Välj rätt e-posttjänst för ditt företag
Med en autoresponder kan du skapa pricksäker kommunikation med din målgrupp. Det finns många alternativ att välja mellan och i den här artikeln får du läsa lite mer om några av dessa.
Välja kursplattform till onlinekursen

HILLMAN PODDEN

I DET HÄR AVSNITTET

E-postmarknadsföring och nyhetsbrev. En viktig del i din marknadsföring. Framför allt ett effektivt sätt att kommunicera med potentiella kunder. Men vilken tjänst passar just dig? I det här avsnittet tittar vi på 6st olika tjänster…

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

HITTA RÄTT AUTORESPONDER

MAILERLITE

Det som framförallt talar för MailerLite är deras gratisnivå som är bra för dig som har tänkt börja bygga din e-postlista, skicka nyhetsbrev och skapa automationer. Tjänsten integrerar med bl a WooCommerce, Bloom, Thrive Leads och Zapier vilket underlättar när man vill koppla ihop olika system med varandra.

MAILCHIMP

Mailchimp är betydligt mer än en traditionell autoresponder. Du skulle kunna se Mailchimp som ett heltäckande system för din digitala marknadsföring och har en rad funktioner som går en bra bit förbi vad man behöver i ett verktyg för att skicka nyhetsbrev.

GET A NEWSLETTER

Ett användarvänligt verktyg med grundfunktioner som du klarar dig långt på. Du kan starta ett gratiskonto och sedan betalar man efter olika prisnivåer och e-postadresser.

ACTIVE CAMPAIGN

Behöver du ett betydligt mer kraftfullt verktyg är Active Campaign ett bra alternativ. Det kommer med en högre prislapp än de andra autoresponders som vi använder. Men funktionaliteten är utbyggd på ett sådant sätt att den prislappen är befogad.

DRIP

En traditionell autoresponder där du på liknande sätt som ovanstående alternativ kan jobba för att göra kundresan ännu mer personlig och målinriktad.

CONVERTKIT

En tjänst med prova-på-gratis alternativ. Med hjälp av taggar och segment kan du ”lära känna” din målgrupp och på ett effektivt sätt nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp.

ONLINEKURS

E-POSTMARKNADSFÖRING MED MAILERLITE

Skicka nyhetsbrev och skapa automatiska e-postutskick med MailerLite, en populär lösning som är gratis upp till 1000 prenumeranter. Efter genomförd kurs kan du skicka nyhetsbrev, skapa automationer, formulär, landningssidor och mycket mer. Vi är certifierade MailerLite experter!

ONLINEKURS

MAILCHIMP E-POST & ANNONSERING

Du lär dig använda Mailchimp genom tydliga videolektioner som guidar dig steg-för-steg.  Mailchimp är en All In One Marketing Plattform vilket innebär så mycket mer än bara nyhetsbrev och automationer.  Efter genomförd kurs kan du använda Mailchimp fullt ut på ett effektivt sätt i din verksamhet.

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

läs mer