ARTIKEL & PODCASTAVSNITT

Välj rätt e-posttjänst för ditt företag
Med en autoresponder kan du skapa pricksäker kommunikation med din målgrupp. Det finns många alternativ att välja mellan och i den här artikeln får du läsa lite mer om några av dessa.
Välja kursplattform till onlinekursen

HILLMAN PODDEN

I DET HÄR AVSNITTET

E-postmarknadsföring och nyhetsbrev. En viktig del i din marknadsföring. Framför allt ett effektivt sätt att kommunicera med potentiella kunder. Men vilken tjänst passar just dig? I det här avsnittet tittar vi på 6st olika tjänster…

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

HITTA RÄTT AUTORESPONDER

MAILERLITE

Det som framförallt talar för MailerLite är deras gratisnivå som är bra för dig som har tänkt börja bygga din e-postlista, skicka nyhetsbrev och skapa automationer. Tjänsten integrerar med bl a WooCommerce, Bloom, Thrive Leads och Zapier vilket underlättar när man vill koppla ihop olika system med varandra.

MAILCHIMP

Mailchimp är betydligt mer än en traditionell autoresponder. Du skulle kunna se Mailchimp som ett heltäckande system för din digitala marknadsföring och har en rad funktioner som går en bra bit förbi vad man behöver i ett verktyg för att skicka nyhetsbrev.

GET A NEWSLETTER

Ett användarvänligt verktyg med grundfunktioner som du klarar dig långt på. Du kan starta ett gratiskonto och sedan betalar man efter olika prisnivåer och e-postadresser.

ACTIVE CAMPAIGN

Behöver du ett betydligt mer kraftfullt verktyg är Active Campaign ett bra alternativ. Det kommer med en högre prislapp än de andra autoresponders som vi använder. Men funktionaliteten är utbyggd på ett sådant sätt att den prislappen är befogad.

DRIP

En traditionell autoresponder där du på liknande sätt som ovanstående alternativ kan jobba för att göra kundresan ännu mer personlig och målinriktad.

CONVERTKIT

En tjänst med prova-på-gratis alternativ. Med hjälp av taggar och segment kan du ”lära känna” din målgrupp och på ett effektivt sätt nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp.

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

läs mer
Annonsera förbi konkurrenterna

Annonsera förbi konkurrenterna

I den här artikeln med tillhörande podcastavsnitt pratar vi om en annonstrategi som bygger på tre steg. En strategi som kan ta dig förbi konkurrenterna och bli mer relvant för din målgrupp.

läs mer
Vad är Marketing Automation?

Vad är Marketing Automation?

Enkelt förklarat så är ”Marketing Autmation” ett samlingsnamn för en rad saker som händer ”under huven” i ditt marknadsföringsmaskineri. Idén är att ge dig bättre effekt på din marknadsföring och kommunikation med dina leads och kunder. Så har du begränsat med tid och vill ha fler kunder är det här något du vill titta närmare på.

läs mer
TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.