HILLMAN ACADEMY

MEDLEMSKAP

Medlemskapet ger dig tillgång till Hillman Academys utbildningsportal med onlinekurser, workshops, medlemsträffar online samt expertsupport där du får svar på dina frågor löpande.

PERSONLIGT ONLINE

Som medlem behöver du aldrig fundera på vem du ska vända dig till och fråga. Du får kunskapen du behöver inne på utbildningsportalen.

Det här passar dig som vill starta, driva och utveckla en digital business.

UTBILDNING ONLINE DYGNET RUNT

STEG-för-STEG INSTRUKTIONER

FRÅGA & FÅ VÄGLEDNING OM DU KÖR FAST

SPARA TID MED RÄTT KUNSKAP

AXPLOCK UR
KURSBIBLIOTEKET

KURSBIBLIOTEKET

Du behöver inga förkunskaper utan följer tydliga steg-för-steg videor som visar vad du ska göra. Du lär dig i egen takt och kan pausa och spola tillbaka om du behöver det.

Sedan starten 2017 har vi hjälp över 800 kunder genom våra onlinekurser. Det har byggts hemsidor, skapats webbkurser, sökoptimerats för att öka synlighet på Google, skapats lead magnets för att öka säljet online och mycket mer. Nu är det din tur!

Axplock ur kursbiblioteket

DÄRFÖR STARTADE VI HILLMAN ACADEMY

Innan lanseringen av Hillman Academy (2017) drev vi en webbyrå under flera år och kom i kontakt med många egenföretagare som gärna ville lära sig utveckla sin verksamhet online på egen hand.

Idén om att skapa en utbildningsportal föddes. Att samla utbildning, kunskap och vägledning till de egenföretagare som ville och behövde lära sig mer.

Med våra kunskaper inom webb, media, pedagogik och som egenföretagare hade vi alla ingredienser för att kunna lära ut det som behövs för att utveckla en online business på ett enkelt, hållbart, inspirerande och pedagogiskt sätt.

Det var då och här är vi nu 2022, fem år senare…  Inne på portalen finns nu hundratals medlemmar som lär sig vad de behöver för att utveckla sin egen verksamhet online. Välkommen du med!

GREGER HILLMAN

JENNY HILLMAN

VÄLJ PERIOD

Alla medlemskap ger dig samma tillgång till utbildningsportalen med onlinekurser, guider, samt våra medlemsträffar online. Det inkluderar även access till vårt supportforum där du kan fråga för att få vägledning eller söka bland <15.000 tidigare frågor/svar.  Välj det som passar dig bäst! (Och ja, självklart kan du byta medlemskap senare)

månadsmedlemskap

För dig som önskar flexibilitet, testa och inte binda upp dig. Månadsmedlemskapet ger dig access i 30 dagar och förnyas automatiskt tills uppsägning sker.

Moms tillkommer på priset.
Förnyas månadsvis tills uppsägning sker.

HALVÅRSMEDLEMSKAP

För dig som bestämt dig för att satsa på företagandet online. Du vet att det är en process som tar tid och vill ta stora kliv under de kommande 6 månaderna.

Moms tillkommer på priset.
Förnyas var 6:e månad tills uppsägning sker.

ÅRSMEDLEMSKAP

För dig som både vill satsa helhjärtat på företaget online  och samtidigt göra en bra deal. Ett paketpris för 12 månader till priset av 10 månader.

Moms tillkommer på priset.
Förnyas årligen tills uppsägning sker.

”Måste bara få ge er fantastiskt mycket beröm för era kurser!

Jag har alltid tyckt det här med IT och hemsidor är lite av en omöjlighet, men era kurser är så fantastiskt pedagogiska så till och med jag känner att jag faktiskt kan!

Jag är så himla glad och tacksam över att jag hittade till er kursportal! Ni har verkligen fått mig att känna att mitt projekt är genomförbart!”

Sofia Bergk

 

”Att bli medlem i Hillman Academy var ett av årets bästa företagsbeslut!

Medlemsplattformen är otroligt innehållsrikt, med fina, pedagogiska filmer med allt som jag kan tänkas behöva för den praktiska/tekniska delen i mitt företag, inkl ett forum där vi medlemmar får svar på våra möjliga och omöjliga frågor.”

Sissi Ryland | sissiryland.se

 

”Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss!

Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan ”hjälp” från en mängd dyra konsulter.”

Torbjörn Boström | hårologi.se

 

”Jag är mållös! Vilken otrolig support – utöver de många informativa och tydliga kurserna, som dessutom är så enkla att följa med i. Stort tack!”

Agneta Moden | insightcosmetics.se

 

”Tack för all inspiration jag får av er men också för det fantastiska verktyg som er utbildningsportal är!

Så väl investerade pengar detta är. Testat och kollat runt på massor av sidor för att jag ville bygga både en hemsida och en webbkurs och inte hittat något som passat eller varit på den nivån som passar mig.

Men er sida är så bra!”

Linda Jerklöv Edlind | westcoastelite.se

 

BLI MEDLEM DU MED!

Gör som hundratals andra företagare, starta medlemskap hos oss och lär dig det du behöver för att skapa och driva din online business!

Vi ses inne på portalen!
/Jenny & Greger