🍓 Vi önskar dig en glad midsommar! 🍓

Erbjudandet har löpt ut. Ta en titt på medlemskapet här

”Jag vill tacka er för era kurser och workshops i er Akademi. De är så proffsiga och pedagogiska. Håller just nu på att gå igenom New Zenler kursen och har redan lärt mig mycket. Och väldigt bra med er roadmap för webbkurser som jag just nu håller på att skapa.”

Louise Mebius | inspiro-eq.se

”Tack för all inspiration jag får av er men också för det fantastiska verktyg som er utbildningsportal är!

Så väl investerade pengar detta är. Testat och kollat runt på massor av sidor för att jag ville bygga både en hemsida och en webbkurs och inte hittat något som passat eller varit på den nivån som passar mig. Men er sida är så bra!”

Linda Jerklöv Edlind | westcoastelite.se

”Jag har alltid tyckt det här med IT och hemsidor är lite av en omöjlighet.. men era kurser är så fantastiskt pedagogiska så till och med jag känner att jag faktiskt kan!

Ni är fantastiska personligheter båda två och det gör det så mycket roligare och enklare att hänga med på kurserna!

Jag är så himla glad och tacksam över att jag hittade till er kursportal! Ni har verkligen fått mig att känna att mitt projekt är genomförbart!! Tack snälla för det!! …”

Sofia Bergk | thetappingheart.se

DÄRFÖR STARTADE VI HILLMAN ACADEMY

Innan lanseringen av Hillman Academy (2017) drev vi en webbyrå under flera år och kom i kontakt med många egenföretagare som gärna ville lära sig utveckla sin verksamhet online på egen hand.

Idén om att skapa en utbildningsportal föddes. Att samla utbildning, kunskap och vägledning till de egenföretagare som ville och behövde lära sig mer.

Med våra kunskaper inom webb, media, pedagogik och som egenföretagare hade vi alla ingredienser för att kunna lära ut det som behövs för att utveckla en online business på ett enkelt, hållbart, inspirerande och pedagogiskt sätt.

Det var då och här är vi nu 2022, fem år senare…  Inne på portalen finns nu hundratals medlemmar som lär sig vad de behöver för att utveckla sin egen verksamhet online. Välkommen du med!

GREGER HILLMAN

JENNY HILLMAN

VANLIGA FRÅGOR 

Vad innebär medlemskapet?

Du får en personlig användarprofil och access till utbildningsportalen. Där kan du gå onlinekurser i kursbiblioteket, titta på workshops, ställa frågor i forumet och vara med på våra medlemsträffar online.

Du får också exklusiva medlemsrabatter på programvaror och tjänster man behöver för att jobba smart digitalt. Du kan även boka Coaching online till rabatterat medlemspris inne på portalen.

Vilka förkunskaper krävs?

Det krävs inga speciella förkunskaper utöver normal datorvana. Du får utbildning som leder dig steg-för-steg. 

Alla onlinekurser är på svenska och du får tydliga instruktioner via video, text & bild, så att du kan genomföra varje steg på ett enkelt sätt.

Vad lär jag mig?

Portalen innehåller många utbildningar inom en rad olika ämnen och du lär dig via onlinekurser, snabbguider, våra medlemstäffar online, workshops och genom konversationer i forumet.

Listan över utbildningar och guider är längre än vad som passar här, men här kan du se onlinekurserna.

Vänligen notera att den listan inte inkluderar workshops och snabbguider som du också får tillgång till inne på portalen.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

Du ställer dina frågor i forumet inne på utbildningsportalen och får hjälp vidare. Du kan också ta med dina frågor till någon av våra medlemsträffar online. Allt ingår i medlemskapet.

Får man diplom efter avslutad kurs?

Nej, vi skickar inte ut några diplom efter varje slutförd kurs, men om behöver du intyg för att t ex söka studiestöd eller liknande så hjälper vi dig med det när du har påbörjat din utbildning hos oss. 

Kan flera dela på samma medlemskap?

Nej. Ditt medlemskapet är personligt och kan inte delas mellan flera personer.

Vänligen notera att brott mot användarvillkoren resulterar i omedelbar avstängning från tjänsten, utan återbetalning.

›› Är ni fler på jobbet som vill gå våra utbildningar?
Vi erbjuder multilicenser för medarbetare på samma arbetsplats. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur får jag kvitto till min bokföring?

Du får ett specificerat momskvitto via mail varje gång en transaktion sker som är kopplad till ditt medlemskap hos oss.

Hillman Academy ägs och drivs av One Statement Media i Nyköping AB. Företaget har F-skatt.

Är medlemskapet avdragsgillt?

Du kan läsa mer om regler kring avdrag på Skatteverkets hemsida.

 

Kan man boka individuell coaching också?

Ja, du kan boka coaching online med Greger Hillman där ni möts via videosamtal och skärmdelning.

Det här kan passa om du vill ha personlig hjälp att skräddarsy strategier för ditt företag eller om du behöver mer ”hands-on” hjälp med t ex din hemsida, webinarprogram, e-postmarknadsföring osv. 

Coaching online är en separat produkt och ingår inte i medlemskapet. Däremot har alla medlemmar rabatt på coaching när man bokar inne på portalen.  Läs mer om coaching här ››