SÖKOPTIMERA HEMSIDAN

Man kan dela in sökoptimeringen av hemsidan i 3 steg. 

  • Research
  • Optimera din sida
  • Länkar

SEO är en långsiktig strategi

Sökmotoroptimering, SEO,  är en strategi som kräver både tid och tålamod. Du kan se det som ett komplement till övriga marknadsföringsinsatser du genomför.

Det är en god idé att jobba med SEO på din webbplats löpande., eftersom processen tar sin tid hos Google och innan du ser resultat tillbaka. Men när du gör det så är det fri trafik till din webbplats, dina videor på Youtube osv. Därför är det bra att börja tidigt med SEO arbetet och se till att lägga lite tid på att optimera dina blogginlägg.

VIDEO: Sökoptimera själv

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.