Hur du kan sökoptimera själv!

I DEN HÄR ARTIKELN

Det finns tillfällen när man vill sökoptimera själv. Vi har det själva som en del i processen med att skriva inlägg i bloggen, men också när vi ska publicera något nytt till Youtube.  Google och Youtube är de två största sökmotorerna och det är såklart viktigt att ditt företag syns där när man söker efter dina varor och tjänster. När du optimerar för Google kan du ta hjälp av Yoast SEO som är ett Wordpress plugin som guidar dig genom optimeringsprocessen.

KATEGORIER

SÖKOPTIMERA HEMSIDAN

Man kan dela in sökoptimeringen av hemsidan i 3 steg. 

  • Research
  • Optimera din sida
  • Länkar

SEO är en långsiktig strategi

Sökmotoroptimering, SEO,  är en strategi som kräver både tid och tålamod. Du kan se det som ett komplement till övriga marknadsföringsinsatser du genomför.

Det är en god idé att jobba med SEO på din webbplats löpande., eftersom processen tar sin tid hos Google och innan du ser resultat tillbaka. Men när du gör det så är det fri trafik till din webbplats, dina videor på Youtube osv. Därför är det bra att börja tidigt med SEO arbetet och se till att lägga lite tid på att optimera dina blogginlägg.

VIDEO: Sökoptimera själv

FLER RELEVANTA OCH INTRESSANTA

ARTIKLAR

Årskrönika: En sammanfattning

Årskrönika: En sammanfattning

Vi sammanfattar det gångna året (2019) som varit otroligt roligt och givande. Det nya året lockar redan och vi pratar även lite om det som kommer framöver. Dessutom bjuder vi på de bloopers, skratt och missar som blev under inspelningen av årets julkalender.

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.