Chattfunktion på hemsidan

Artikeln innehåller annonslänkar

Har du funderat på att lägga till en chattfunktion på hemsidan? Den kan bl a. ge dig en möjlighet att fånga frågor som dina potentiella kunder har innan de avgör om de ska köpa eller ej. Det finns strategier du kan använda för att hjälpa din målgrupp gå från intresserade till kunder just med hjälp av chattfunktionen på hemsidan.

Välja kursplattform till onlinekursen

4 populära chattlösningar

Här nedan listar vi fyra populära och bra lösningar för chattfunktioner på din hemsida.

Ställ in design efter ditt varumärke och bestäm placeringen på ditt chattfönster. Nu kan du chatta med besökarna på din hemsida som behöver hjälp eller som har frågor innan de ska handla av dig. Du administrerar chatten via datorn eller mobilappen. Tawk.to är en av våra personliga favoriter och programmet är dessutom gratis. Man kan köpa till extratjänster vid behov men för vanlig chatt med GDPR anpassade formulär och det man kan förvänta sig ingår i gratisversionen.

Thinkific kursplattform webbkurser svenska

Vi är Tawk.to partner och utbildar i programmet.

En stilren lösning som gör det möjligt att mixa vanlig chatt med en chattbot som ger automatiska svar när du inte är uppkopplad. Du kan bestämma vilka sidor som ska ha chattfunktionen och vilka du vill exkludera. Möjligt att integrera med flera andra tjänster. Smidig mobilapp.

Thinkific kursplattform webbkurser svenska

En lösning som kanske främst passar lite större team. Ingen gratisnivå men prisvärd och stabil chattlösning. Tilldela supportfrågor till olika ”agenter”, dvs personer som bemannar chatten. Smidig lösning för både dator och mobiler.

En av veteranerna inom chatt- och supportlösningar online. Främst för företag med lite större supportteam där man behöver kunna administrera höga volymer med supportfrågor via webbplats och mail.

ONLINEKURS

CHAT PÅ HEMSIDAN

Med en chatt på hemsidan kan du ge bättre kundservice och besvara frågor innan man köper på ett enkelt sätt.  Du kan chatta live eller låt frågorna gå till din e-post när du inte är online. Efter genomförd kurs har du en chatt på hemsidan som du administrerar enkelt via datorn och mobilen.

INSPIRATION OCH INFORMATION

Fler artiklar och podcastavsnitt

Skapa en säljtratt som genererar kunder

Skapa en säljtratt som genererar kunder

En bra säljtratt kan generera nya kunder löpande över tid. Säljtratten kan se lite olika ut beroende på vilken typ av verksamhet du har men alla framgångsrika företag har åtminstone en säljtratt som fylls på upptill med nya leads och producerar kunder nedtill.

läs mer
DIVI rabatt

DIVI rabatt

DIVI temat är ett av världens mest populära teman till Wordpress. Det är byggt av Elegant Themes. Med DIVI-temat kan du skapa din hemsida i Wordpress utan tidigare kunskaper...

läs mer
Skapa WordPress hemsida

Skapa WordPress hemsida

Dags att bygga hemsida i Wordpress? Då har du kommit rätt. Här kan du se vad du behöver och hur du kommer igång med din egen Wordpress hemsida.

läs mer