Öka synligheten på LIVE-sändningar med Multi Streaming

I DEN HÄR ARTIKELN

Du kan sända live på Facebook, Youtube och LinkedIn (kommer snart) samtidigt med hjälp av en streamingtjänst. Principen är enkel. Du sänder LIVE via din dator och skickar sändningen till en streamingtjänst som distribuerar din sändning till flera sociala nätverk samtidigt. Multi streaming är ett sätt att få hävstångseffekt på din tid samtidigt som du når fler personer i din målgrupp.

KATEGORIER

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

TRE POPULÄRA LÖSNINGAR

FÖR ATT SÄNDA LIVE PÅ FLERA PLATTFORMAR SAMTIDIGT

Restream.io

Du kan komma igång och sända LIVE till flera plattformar gratis. Om du inte vill visa Restream.io logotypen i dina sändningar behöver du uppgradera till en betalnivå. Från ca 160kr/mån

Switchboard.live

Med Switchboard kan du streama till 3 destinationer (FB, YT, LI osv) samtidigt. De erbjuder en provperiod men kostar därefter ca 350kr/mån 

Castr.io

Med Castr sänder du till totalt 5 sociala nätverk samtidigt för ca 100kr/månad. Du kan prova på tjänsten gratis i 7 dagar.

För att sända live på flera ställen samtidigt (multi streaming) behöver du en dator och en programvara som klarar detta. Det finns flera alternativ och här listar vi 3 som du kan titta närmare på.

  • Ecamm LIVE – Endast MAC. Kostar  från 120kr/mån. Vår favorit
  • vMix – Endast PC. Kräver en dator med hög prestanda. Kostar från 3500kr/år 
  • OBS Project – Gratisalternativ för både PC och MAC. En bra introduktionslösning om du inte har budget att investera i ett en betallösning.
FLER RELEVANTA OCH INTRESSANTA

ARTIKLAR

Årskrönika: En sammanfattning

Årskrönika: En sammanfattning

Vi sammanfattar det gångna året (2019) som varit otroligt roligt och givande. Det nya året lockar redan och vi pratar även lite om det som kommer framöver. Dessutom bjuder vi på de bloopers, skratt och missar som blev under inspelningen av årets julkalender.

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!