PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

TRE POPULÄRA LÖSNINGAR

FÖR ATT SÄNDA LIVE PÅ FLERA PLATTFORMAR SAMTIDIGT

Restream.io

Du kan komma igång och sända LIVE till flera plattformar gratis. Om du inte vill visa Restream.io logotypen i dina sändningar behöver du uppgradera till en betalnivå. Från ca 160kr/mån

Switchboard.live

Med Switchboard kan du streama till 3 destinationer (FB, YT, LI osv) samtidigt. De erbjuder en provperiod men kostar därefter ca 350kr/mån 

Castr.io

Med Castr sänder du till totalt 5 sociala nätverk samtidigt för ca 100kr/månad. Du kan prova på tjänsten gratis i 7 dagar.

För att sända live på flera ställen samtidigt (multi streaming) behöver du en dator och en programvara som klarar detta. Det finns flera alternativ och här listar vi 3 som du kan titta närmare på.

  • Ecamm LIVE – Endast MAC. Kostar  från 120kr/mån. Vår favorit
  • vMix – Endast PC. Kräver en dator med hög prestanda. Kostar från 3500kr/år 
  • OBS Project – Gratisalternativ för både PC och MAC. En bra introduktionslösning om du inte har budget att investera i ett en betallösning.
TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.