WEBINAR

INSPIRERAS AV VÅRA KOSTNADSFRIA WEBINAR

Våra utbildningswebinar är från  ca 30 minuter till 1 timme långa. Under ett webinar får du en komprimerad genomgång med kunskap och strategier kring respektive ämne. Du får också svar på många vanliga frågor. Läs mer nedan och boka din plats på de/det som intresserar dig.

TA DIN VERKSAMHET ONLINE

“Träffa klienter, håll dina klasser och föreläsningar online – så fungerar det!”

Det här webinaret riktar sig till coacher, instruktörer, föreläsare och dig som vill ta din verksamhet online.  Behöver du hitta en lösning för att gå från IRL till online som passar dina behov och din verksamhet vill du inte missa det här. Nu har över 600 personer sett webinaret och vi är väldigt tacksamma för den fina respons och feedback vi fått. Du är också varmt välkommen att titta!

innehåll
N

Gå från IRL till Online

N

Hitta rätt lösning för dina behov

N

Teknik, utrustning och verktyg

N

Att ta betalt online

N

och mycket mer...

Webinaret är kostnadsfritt, men du behöver boka plats.

att bygga en webbkurs som säljer

“Från idé till lanserad webbkurs”

I det här webinaret får du en tydlig bild av vad du behöver göra för att bygga och marknadsföra din egen webbkurs. Webinaret är 35 minuter och visar på de olika delarna du går igenom för att bygga, lansera och sälja din webbkurs.

innehåll
N

Hur du planerar och strukturerar din webbkurs

N

Vad du ska tänka på när du producerar kursen

N

Vilken kursplattform som passar dig bäst

N

Hur du marknadsför din kurs online

N

och mycket mer...

Webinaret är kostnadsfritt, men du behöver boka plats.

HÅLL DIG UPPDATERAD

#JOBBASMARTDIGITALT

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.