SÖKMOTOROPTIMERA DIN HEMSIDA

Vill du komma igång och sökmotoroptimera din hemsida, så att den syns bättre på Google? Då är den här kursen rätt för dig! Målet med SEO är att din webbplats ska visas högre upp i Googles sökresultat när man söker efter dina varor och tjänster. 

I den här kursen lär du dig grunderna i sökmotoroptimering och hur du kan optimera din egen hemsida. Kursen sker i egen takt online i ett pedagogiskt steg-för-steg format. Utöver kursens genomgång har du också möjlighet att få personlig vägledning via vårt forum

Efter genomgången kurs har du god förståelse för hur sökmotoroptimering fungerar på Google. 
Med kursen som stöd kommer du igång och kan sökmotoroptimera din webbplats. 

KURSEN I KORTHET

INTRODUKTION

Kursen inleds med 3st välfyllda workshops där du lär dig grunderna i SEO och du får ett par strategier som du kan ta med dig vidare i kursen när du ska börja optimera din sida.

ATT GÖRA RESEARCH

Vad ska man optimera för? Vilka sökord och fraser är värda att optimera för? I den här kursdelen lär du dig 2 metoder för att göra SEO research, så att du kan bestämma vad du ska optimera för. För att underlätta processen har du möjlighet att ladda ner en PDF där du kan strukturera  upp ditt innehåll, så att du vet exakt vad och hur du ska göra din optimering.

OPTIMERA DITT INNEHÅLL

Med dina nyvunna kunskaper om vilka sökord och fraser du ska optimera för så är det dags att sätta igång med själva optimeringen. Här får du vägledning i hur du ska göra och  vi tittar också på några verktyg som kan hjälpa dig med arbetet.

DAGS FÖR RAKETBRÄNSLE! 

Yes, nu är optimeringen klar... eller? När du har kommit så här långt har du gjort grundjobbet på din webbplats och du har skapat ett innehåll som förtjänar en högre placering hos Google. Superbra!... MEN... du behöver också få Google att förstå att din sida förtjänar en bättre placering. Det tittar vi närmare på hur du gör i den här kursdelen

Support, stöd & vägledning under hela kursen

  • Expertsupport online via forumet på utbildningsportalen
  • Med hjälp av forumet kan du alltid ställa dina frågor så att du inte fastnar
  • check
    Frågorna kan röra både tekniken, verktygen men även strategier
  • check
    Här har du möjlighet att skapa kontakt med andra företagare

Mona Wassermann

monawassermann.se

Säger bara Wao!!! till detta forum. Vilken lättnad att ha någonstans att ta alla sina frågor, det som kändes svårt och jobbigt känns plötsligt kul å taggande. Stort Tack!

JA, den här kursen vill jag gå! Hur gör jag?

Starta kursen genom att välja hur länge du vill ha access till den. När du köper kursen får du access till hela kursbiblioteket på utbildningsportalen!

Betala månadsvis

499kr

/per månad

Ingen bindningstid, 
avsluta ditt abonnemang när du vill

moms tillkommer på priset

Betala årsvis

4990kr

/per år

Bästa dealen: Spara 998kr när du väljer årsabonnemanget!

moms tillkommer på priset

VANLIGA FRÅGOR


När börjar kursen?

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Vilka förkunskaper krävs för att klara av kursen?

Vad händer om jag kör fast i kursen?

Hur köper jag kursen?

Kan jag betala via faktura?

Jag hittar inte svaret på min fråga här.....