Välj plugins i WordPress

I DEN HÄR ARTIKELN

Det finns en del viktiga saker att veta när det gäller att välja och använda plugins för din hemsida i Wordpress. Hur många plugins bör man ha som mest och hur påverkar egentligen inaktiva plugins hemsidan?

KATEGORIER

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

WORDPRESS I TRE NIVÅER

Din hemsida i WordPress byggs i tre nivåer. I botten ligger WordPress Core, i mitten ligger ditt designtema och överst ligger dina tillägg (plugins).

WordPress är väldigt flexibelt och du kan bygga på din grundinstallation med exakt de funktioner du behöver. Det gör du med hjälp av WordPress plugins, vilket kan liknas med olika legobitar som du kan bygga ihop efter egen specifikation. Ofta är det här funktionalitet som inte finns med i WordPress teman från början, men som man ändå vill ha och behöver.

Se listan på 5 plugins vi rekommenderar ››

Lyssna på Hillman Podden

I podcastavsnittet som du hittar längst upp i den här artikeln, pratar vi bland annat om:

• Vad du ska tänka på när du väljer tillägg till hemsidan
• Hur inaktiva plugins påverkar din hemsida
• Hur många plugins du kan installera innan det påverkar prestandan
• … och mycket mer

FLER RELEVANTA OCH INTRESSANTA

ARTIKLAR

Årskrönika: En sammanfattning

Årskrönika: En sammanfattning

Vi sammanfattar det gångna året (2019) som varit otroligt roligt och givande. Det nya året lockar redan och vi pratar även lite om det som kommer framöver. Dessutom bjuder vi på de bloopers, skratt och missar som blev under inspelningen av årets julkalender.

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.