DIVI rabatt

DIVI temat är ett av världens mest populära teman till WordPress. Det är byggt av Elegant Themes. Med DIVI-temat kan du skapa din hemsida i WordPress utan tidigare kunskaper kring webbdesign. Det är möjligt  tack vare alla färdiga designmallarna och intuitiva drag-släpp verktyget, DIVI-byggaren.

OBS! Elegant Themes har tagit bort 20% rabatten men ersatt den med 10% rabatt i det här specialerbjudandet. (sponsrad länk)

Välja kursplattform till onlinekursen

Tips för att få bästa DIVI rabatt 2023

När du anger VAT-nummer i kassan hos Elegant Themes behöver du inte betala momsen på ditt DIVI köp. Det är ett amerikanskt företag och som köpare i Sverige behöver man inte betala den momsen.
Ett VAT-nummer (Momsregistreringsnummer) innehåller SE + personnr/organisationsnr utan bindestreck samt 01 på slutet. Ett exempel: SE554783928301.

1. Använd länken för att få rabatt på DIVI licensen. Fyll i dina uppgifter i kassan hos Elegant Themes. Du kommer se ett pris som är högre än med 20% rabatt först. Det är normalt.

2.När du anger Sverige som land samt fyll i ditt organisationsnummer kommer du se att priset ändras till DIVI rabatt priset istället. Här nedan är ett exempel för lifetime licensen, men det fungerar på samma sätt med årslicensen på DIVI temat.

Två olika DIVI-licenser hos Elegant Themes

Elegant Themes erbjuder två olika licenser till DIVI-temat. Oavsett vilken du väljer kan du använda det på obegränsat antal webbplatser, både för egen del och för dina kunders räkning. Du väljer mellan års- och livstidslicensen. Med årslicensen betalar du en lägre summa en gång varje år för att få alla uppdateringar och nya funktioner som läggs till i wordpresstemat. Med livstidslicensen betalar du endast  en gång och sedan aldrig mer. Då får du alla uppdateringar utan extra kostnad för all framtid.

Vi använder DIVI på Hillman Academys hemsida och även på många av våra andra webbplatser. Vill du skapa en WordPress hemsida som ser professionell ut är DIVI ett riktigt bra alternativ. Många väljer att använda vår DIVI rabatt för att få den bästa dealen på WordPresstemat och du är välkommen att göra detsamma.

›› Länk till Elegant Themes och rabatt erbjudandet

Vill du bygga flera hemsidor i WordPress, till dig själv eller åt kunder, rekommenderar vi Lifetime licensen. Inne på ditt Elegant Themes konto kan du skapa unika API-nycklar så att de alltid kan få de senaste uppdateringarna som ofta innehåller nya funktioner och förbättringar.

Kom igång med DIVIguiden

Använd gärna DIVIguiden som hjälper dig komma igång snabbt med DIVI-temat. Du ser bl a hur du laddar in designmallar och börjar skapa din egen hemsida i WordPress på bara 10 minuter. DIVI-temat är också kompatibelt med WooCommerce för e-handel och många andra WordPress tillägg.