VI SKAPAR UTBILDNING ONLINE

FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Hillman Academy hjälper företag och organisationer över hela Sverige jobba smart digitalt genom  onlineutbildningar och vägledning.  Har du en fråga om våra utbildningar och tjänster? Använd formuläret nedan så hörs vi snart!

Allt gott,
Jenny & Greger

KONTAKTA OSS ››
OM OSS ››

KONTAKTA OSS

8 + 3 =

VANLIGA FRÅGOR 

Hur går jag utbildningarna?

Du startar ett medlemskap för att få tillgång till alla utbildningar direkt. Välj fritt bland alla kurserna och gå dem i egen takt via din dator, läsplatta eller mobil.

Onlinekurserna är pedagogiska och enkla att följa, steg-för-steg, så att du kan nå målen snabbare.

Du betalar säkert med kontokort och får både ett specificerat momskvitto och dina användaruppgifter skickade till din mail, så att du kan logga in direkt.

Ett urval av kurserna går även att köpa fristående. Vänligen notera att det inte ingår någon support eller andra medlemsförmåner när du köper en fristående kurs. Medlemskapet ger dig däremot full access till alla utbildningar inklusive support.

Vilka förkunskaper krävs för era utbildningar?

Inga speciella förkunskaper krävs utöver vanlig datorvana. All utbildning sker steg-för-steg online på svenska. Du får tydliga instruktioner och kan spela upp, pausa och gå tillbaka i videolektionerna om du behöver det.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

Har du ett medlemskap ingår support och du kan fråga i forumet inne på portalen.

Har du köpt en fristående kurs ingår ingen support utöver kursmaterialet,  men du har möjlighet att boka coaching till rabatterat pris inne på portalen för mer 1-till-1 hjälp via skärmdelning om du behöver det.

 

Kan jag betala med faktura?

Ja, du kan köpa årsmedlemskapet och betala med faktura. Kontakta oss och bifoga dina fakturauppgifter så ordnar vi det. När fakturan är betald får du inlogg och kan börja nyttja ditt medlemskap. Det tar i regel 1-3 bankdagar.

(Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Vill du komma igång nu direkt kan du betala med kort. Då får du access direkt.

Kan jag dela medlemskapet med någon annan?

Nej. Ditt medlemskapet är personligt och får inte delas mellan flera personer.

Vid brott mot användarvillkoren. stängs medlemskapet av direkt, utan återbetalning.

›› Är ni fler på jobbet som vill gå våra utbildningar?
Inga problem! Kontakta oss så berättar vi mer om multilicensen.

Vi är flera på jobbet som vill gå med. Erbjuder ni multilicens för flera användare?

Ja, vi erbjuder multilicenser till företag och organisationer där fler medarbetare ska gå våra utbildningar. Medlemskapet är personligt och varje medarbetare får då en egen användarprofil och ett fullvärdigt medlemskap. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kan jag boka enskild coaching online?

Ja, inne på portalen finns möjlighet att boka coaching online med Greger Hillman 

Det här passar bl a när du behöver hjälp att skräddarsy strategier eller du behöver mer ”hands-on” hjälp med t ex din hemsida, webinarprogram, e-postmarknadsföring osv. 

Coaching online bokas och säljs separat. Det ingår inte i medlemskapet. Boka inne på portalen för att få 1500kr rabatt på din coaching session.

Får man diplom efter varje slutförd kurs?

Nej, vi skickar inte ut diplom efter varje slutförd kurs, men behöver du intyg för att söka studiestöd så hjälper vi dig med det. Skicka ett meddelande inne på portalen till oss så ordnar vi det.

Kan jag söka studiestöd hos mitt fackförbund?

Det behöver du undersöka närmare med ditt förbund. Medlemmar i Unionen Egenföretagare kan du dra nytta av studiestödet för våra utbildningar.

Medlemskapet ger dig självstudier och lärarledda träffar samt kontinuerlig kontakt med kursledare under hela utbildningsperioden.

Fristående kursköp ger dig en självstudiekurs utan löpande kontakt med kursledaren. Kursen är 100% online och du går den i egen takt.

Läs mer om studiestöd här ››

Vilken bindningstid är det på medlemskapet?

Månadsmedlemskapet har ingen bindningstid utan löper månadsvis tills du avslutar det. 

Årsmedlemskapet löper över 12 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Du avslutar medlemskapet själv inne på kursportalen med ett par knapptryck. Du behåller access under återstående period. Därefter stängs ditt medlemskap ner och ingen mer transaktion genomförs.

Inbetalt belopp återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela perioden du har betalat för enligt användarvillkoren.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om utbildningsportalen

Hillman Academy grundades 2017 och är en utbildningsplattform för företagare, anställda och organisationer som vill lära sig jobba smart digitalt.

Utbildningen sker helt online på svenska genom onlinekurser och medlemsträffar. 

Med ditt medlemskap får du access till vass kompetens inom digitala medier, produktion och marknadsföring.

SÅ FUNGERAR DET

Du tecknar ett medlemskap som löper månadsvis eller årsvis. Det är enkelt att gå med och det är också enkelt att avsluta när du inte behöver mer utbildning och support.

Du kan också köpa fristående kurser om du inte vill ha access till allt som medlemskapet erbjuder.

Alla kurser du ser på Hillman Academy ingår i medlemskapet. Ett urval går att köpa fristående.

SE KURSER ››

Pris

Månadsmedlemskapet kostar 599kr/mån + moms och är utan bindningstid. Du kan med andra ord prova en månad och känna efter så att Hillman Academy passar dig utan att låsa in dig i ett långt avtal. Flexibelt, populärt och en låg tröskel för att komma igång! (läs mer)

Årsabonnemanget ger dig full access  i 12 månader till priset av 10 månader. Det kostar 5990kr/år + moms och inkluderar alla utbildningar, support via forumet, medlemsträffar online samt förmåner & rabatter.  Samma upplägg som för månadsabonnemanget men till ett lägre pris för helåret. (läs mer)

Förmåner & Rabatter

Med ditt medlemskap följer en rad förmåner och rabatter på program och tjänster som du använder för att jobba smart digitalt.

Tack vare vår storlek har vi kunnat förhandla direkt med leverantörerna så att du får bättre priser, längre testperioder och bonusmaterial utan extra kostnad.

 Medlemskapet ger dig också rabatt på online coaching 1-till-1 med oss. 

VI UTBILDAR BLAND ANNAT I FÖLJANDE VERKTYG & PROGRAM

VAD VILL DU LÄRA DIG?

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

En utmaning för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

På utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som visar dig det du behöver lära dig inom digitala medier.

Har du frågor? Vi har svaren och du får dem via forumet där du får hjälp vidare om du kör fast. Klicka på knappen för att läsa mer.

UTBILDNINGAR | FÖRELÄSNINGAR | ARTIKLAR

SETTS I SAMBAND MED

Som komplement till våra kurser har vi ett forum där du som medlem kan ställa frågor och funderingar som du kanske har eller stöter på när du jobbar med ditt företag online.

Det här ser vi som en enorm tillgång i Hillman Academy och ett sätt som gör att DU alltid kommer vidare mot dina mål och visioner!

Att skapa pedagogiska utbildningar och hjälpa våra medlemmar är det bästa vi vet. 

Det handlar ofta om att skala av och göra komplexa lösningar enkla att genomföra.

Nördigt? Jovars, men samtidigt väldigt utvecklande och givande när vi ser resultaten hos alla våra medlemmar och kursdeltagare.

FÖR DRIVNA MÄNNISKOR

Vi skapar utbildning som gör skillnad

Vi ser ett stor behov av kunskap hos många företagare, entreprenörer och organisationer som vill utveckla sin verksamhet online. Många vet inte riktigt vet var de ska börja eller så känns tekniken svår. Du kanske känner igen dig?

Med Hillman Academy har vi paketerat expertis inom digital marknadsföring, produktion av onlinekurser, webinar, podcasting, WordPress, videoproduktion och mycket mer på ett enkelt sätt, så att du ska kunna lära dig och nå resultat snabbare.

Vi är digitala entreprenörer och pedagoger ut i fingerspetsarna. Målet med Hillman Academy är glasklart. Att erbjuda Sveriges bästa utbildningar online för företagare, organisationer och konsulter som vill jobba smart digitalt. Vill du växla upp digitalt har du kommit rätt!

Varmt välkommen hit!
/Jenny & Greger Hillman