VI SKAPAR UTBILDNING ONLINE

FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Hillman Academy hjälper företag och organisationer över hela Sverige jobba smart digitalt genom våra onlineutbildningar.  Har du en fråga om våra utbildningar och tjänster? Använd formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Allt gott,
Jenny & Greger

KONTAKTA OSS ››
OM OSS ››

KONTAKTA OSS

15 + 3 =

VANLIGA FRÅGOR 

Hur kan jag gå era utbildningar?

Genom att teckna ett medlemskap får du tillgång till alla utbildningar inne på utbildningsportalen. Du väljer fritt i kursbiblioteket och går utbildningarna i egen takt via nätet.

Onlinekurserna är pedagogiska och enkla att följa steg-för-steg, vilket gör det lättare för dig att nå målet med kursen.

Du betalar säkert med kontokort och får både ett specificerat momskvitto och dina användaruppgifter skickade till din mail, så att du kan logga in direkt. 

Ett fåtal av kurserna går att köpa fristående. Vänligen notera att det inte ingår någon support eller andra medlemsförmåner när du köper en fristående kurs. Medlemskapet ger dig däremot full access till alla utbildningar inklusive support.

Vilka förkunskaper krävs för era utbildningar?

Utöver normal datorvana krävs inga speciella förkunskaper. All utbildning sker steg-för-steg online på svenska. Våra onlinekurser ger dig tydliga instruktioner i en kombination av video, text & bild så att du kan genomföra varje steg på ett enkelt sätt.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

När du tecknar medlemskap ingår även löpande support och vägledning via vårt forum och våra  medlemsträffar online.

Enstaka kursköp inkluderar ingen support utan du går igenom kursen på egen hand. Vill du ha mer enskild hjälp och undervisning kan du alltid boka och köpa till extra coaching online.

Kan man betala med faktura?

Ja, du kan köpa årsmedlemskapet och betala med faktura. Kontakta oss och bifoga dina fakturauppgifter så ordnar vi det. När fakturan är betald får du inlogg och kan börja nyttja ditt medlemskap. Det tar i regel 1-3 bankdagar.

(Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Vill du komma igång direkt istället går det enkelt med kortbetalning här.

Vi är flera, erbjuder ni någon multilicens för flera användare?

Ja, vi erbjuder multilicenser till företag och organisationer där fler medarbetare ska gå våra utbildningar. Medlemskapet är personligt och varje medarbetare får då en egen användarprofil och ett fullvärdigt medlemskap. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kan flera dela på samma medlemskap?

Nej. Ditt medlemskapet är personligt och kan inte delas mellan flera personer.

Notera att medlemskapet stängs av omedelbart, utan återbetalning, vid brott mot användarvillkoren.

›› Är ni fler på jobbet som vill gå våra utbildningar?
Då kan ni dra nytta av vår multilicens för medarbetare på samma arbetsplats. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kan jag boka enskild coaching online?

Ja, du kan boka coaching online med Greger Hillman där ni möts via videosamtal och skärmdelning.

Det här passar bl a när du behöver hjälp att skräddarsy strategier eller du behöver mer ”hands-on” hjälp med t ex din hemsida, webinarprogram, e-postmarknadsföring osv. 

Coaching online är en separat produkt och ingår inte i medlemskapet. Du har, som medlem, däremot 500kr rabatt på coaching online när du bokar inne på portalen. Läs mer om coaching här ›› 

Får man diplom efter varje slutförd kurs?

Nej, vi skickar inte ut diplom efter varje slutförd kurs, men behöver du intyg för att söka studiestöd så hjälper vi dig med det. Skicka ett meddelande inne på portalen till oss så ordnar vi det.

Kan jag söka studiestöd hos mitt fackförbund?

Det ser olika ut beroende på vilket fackförbund du är ansluten till. Vi har medlemmar som tillhör Unionen Egenföretagare, Företagarna, Småföretagarna, Lärarförbundet m. fl.

Medlemskapet ger dig självstudier och lärarledda träffar samt kontinuerlig kontakt med kursledare under hela utbildningsperioden.

Fristående kursköp ger dig en självstudiekurs utan löpande kontakt med kursledaren. Kursen är 100% online och du går den i egen takt.

Läs mer om studiestöd här ››

Vilken bindningstid är det på medlemskapet?

Månadsmedlemskapet har ingen bindningstid utan löper månadsvis tills du väljer att avsluta. 

Årsmedlemskapet löper över 12 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Du avslutar medlemskapet själv inne på kursportalen med några få knapptryck. När du gjort det dras ingen pengar från ditt konto mer.

Inbetald avgift återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela perioden du har betalat för, enligt användarvillkoren.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om utbildningsportalen

Hillman Academy grundades 2017 och är en utbildningsplattform för företagare, anställda och organisationer som vill lära sig jobba smart digitalt.

Utbildningen sker helt online på svenska genom onlinekurser och medlemsträffar. 

Med ditt medlemskap får du access till vass kompetens inom digitala medier, produktion och marknadsföring.

SÅ FUNGERAR DET

Du tecknar ett medlemskap som löper månadsvis eller årsvis. Det är enkelt att gå med och det är också enkelt att avsluta när du inte behöver mer utbildning och support.

Du kan också köpa fristående kurser om du inte vill ha access till allt som medlemskapet erbjuder.

Alla kurser du ser på Hillman Academy ingår i medlemskapet. Ett urval går att köpa fristående.

SE KURSER ››

Pris

Månadsmedlemskapet kostar 599kr/mån + moms och är utan bindningstid. Du kan med andra ord prova en månad och känna efter så att Hillman Academy passar dig utan att låsa in dig i ett långt avtal. Flexibelt, populärt och en låg tröskel för att komma igång! (läs mer)

Årsabonnemanget ger dig full access  i 12 månader till priset av 10 månader. Det kostar 5990kr/år + moms och inkluderar alla utbildningar, support via forumet, medlemsträffar online samt förmåner & rabatter.  Samma upplägg som för månadsabonnemanget men till ett lägre pris för helåret. (läs mer)

Förmåner & Rabatter

Med ditt medlemskap följer en rad förmåner och rabatter på program och tjänster som du använder för att jobba smart digitalt.

Tack vare vår storlek har vi kunnat förhandla direkt med leverantörerna så att du får bättre priser, längre testperioder och bonusmaterial utan extra kostnad.

 Medlemskapet ger dig också rabatt på online coaching 1-till-1 med oss. 

VI UTBILDAR BLAND ANNAT I FÖLJANDE VERKTYG & PROGRAM

VAD VILL DU LÄRA DIG?

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

UTBILDNINGAR | FÖRELÄSNINGAR | ARTIKLAR

SETTS I SAMBAND MED

Som komplement till våra kurser har vi ett forum där du som medlem kan ställa frågor och funderingar som du kanske har eller stöter på när du jobbar med ditt företag online.

Det här ser vi som en enorm tillgång i Hillman Academy och ett sätt som gör att DU alltid kommer vidare mot dina mål och visioner!

Att skapa pedagogiska utbildningar och hjälpa våra medlemmar är det bästa vi vet. 

Det handlar ofta om att skala av och göra komplexa lösningar enkla att genomföra.

Nördigt? Jovars, men samtidigt väldigt utvecklande och givande när vi ser resultaten hos alla våra medlemmar och kursdeltagare.

FÖR DRIVNA MÄNNISKOR

Vi skapar utbildning som gör skillnad

Vi ser ett stor behov av kunskap hos många företagare, entreprenörer och organisationer som vill utveckla sin verksamhet online. Många vet inte riktigt vet var de ska börja eller så känns tekniken svår. Du kanske känner igen dig?

Med Hillman Academy har vi paketerat expertis inom digital marknadsföring, produktion av onlinekurser, webinar, podcasting, WordPress, videoproduktion och mycket mer på ett enkelt sätt, så att du ska kunna lära dig och nå resultat snabbare.

Vi är digitala entreprenörer och pedagoger ut i fingerspetsarna. Målet med Hillman Academy är glasklart. Att erbjuda Sveriges bästa utbildningar online för företagare, organisationer och konsulter som vill jobba smart digitalt. Vill du växla upp digitalt har du kommit rätt!

Varmt välkommen hit!
/Jenny & Greger Hillman

 

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.