UTBILDNING & VÄGLEDNING ONLINE

VI HJÄLPER DIG JOBBA SMARTARE DIGITALT

Hillman Academy hjälper både företag och organisationer över hela Sverige jobba smart digitalt genom våra onlinekurser och coaching online.  Har du en fråga gällande våra utbildningar och tjänster? Använd formuläret nedan så hörs vi snart!

Allt gott,
Jenny & Greger

KONTAKTA OSS ››
OM OSS ››

KONTAKTA OSS

15 + 1 =

VANLIGA FRÅGOR 

Hur går jag utbildningarna?

Börja med att starta ett abonnemang för att få tillgång till alla utbildningar direkt. Välj fritt bland alla kurserna och gå dem i egen takt via din dator, läsplatta eller mobil.

Onlinekurserna är pedagogiska och enkla att följa, steg-för-steg, så att du kan nå målen snabbare.

Du betalar säkert med kontokort och får både ett specificerat momskvitto och dina användaruppgifter skickade till din mail, så att du kan logga in direkt.

Ett urval av kurserna går även att köpa fristående. Vänligen notera att det inte ingår någon support eller andra medlemsförmåner när du köper en fristående kurs. Abonnemanget ger dig däremot full access till alla utbildningar inklusive support.

Vilka förkunskaper krävs för era utbildningar?

Inga speciella förkunskaper krävs utöver vanlig datorvana. All utbildning sker steg-för-steg online på svenska. Du får tydliga instruktioner och kan spela upp, pausa och gå tillbaka i videolektionerna om du behöver det.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

Har du ett medlemskap ingår support och du kan fråga i forumet inne på portalen.

Har du köpt en fristående kurs ingår ingen support utöver kursmaterialet,  men du har möjlighet att boka coaching till rabatterat pris inne på portalen för mer 1-till-1 hjälp via skärmdelning om du behöver det.

 

Kan jag betala med faktura?

Ja, du kan köpa årsmedlemskapet och betala med faktura. Kontakta oss och bifoga dina fakturauppgifter så ordnar vi det. När fakturan är betald får du inlogg och kan börja nyttja ditt medlemskap. Det tar i regel 1-3 bankdagar.

(Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Vill du komma igång nu direkt kan du betala med kort. Då får du access direkt.

Kan jag dela abonnemanget med någon annan?

Nej. Ditt abonnemang är personligt och får inte delas mellan flera personer.

Vid brott mot användarvillkoren. stängs medlemskapet av direkt, utan återbetalning.

›› Är ni fler på jobbet som vill gå våra utbildningar?
Inga problem! Kontakta oss så berättar vi mer om multilicensen.

Vi är flera på jobbet som vill gå med. Erbjuder ni multilicens för flera användare?

Ja, vi erbjuder multilicenser till företag och organisationer där fler medarbetare ska gå våra utbildningar. Medlemskapet är personligt och varje medarbetare får då en egen användarprofil och ett fullvärdigt medlemskap. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kan jag boka enskild coaching online?

Ja, inne på portalen finns möjlighet att boka coaching online med Greger Hillman 

Det här passar bl a när du behöver hjälp att skräddarsy strategier eller du behöver mer ”hands-on” hjälp med t ex din hemsida, webinarprogram, e-postmarknadsföring osv. 

Coaching online bokas och säljs separat. Det ingår inte i medlemskapet. Boka inne på portalen för att få 1500kr rabatt på din coaching session.

Får man diplom efter varje slutförd kurs?

Nej, vi skickar inte ut diplom efter varje slutförd kurs, men behöver du intyg för att söka studiestöd så hjälper vi dig med det. Skicka ett meddelande inne på portalen till oss så ordnar vi det.

Vilken bindningstid är det på abonnemanget?

Premium månad har ingen bindningstid utan löper månadsvis tills du avslutar det.

Premium halvår löper över 6 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Premium år löper över 12 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Du avslutar abonnemanget själv inne på kursportalen med ett par knapptryck. Du behåller access under återstående period. Därefter stängs ditt abonnemang ner och ingen mer transaktion sker.

Inbetalt belopp återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela perioden du har betalat för enligt användarvillkoren.

Kan jag ringa er eller bli uppringd?

Vi erbjuder inga telefontider eller telefonsupport. Däremot får du gärna använda formuläret ovanför när du kontaktar oss, så återkopplar vi till dig via mail.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om utbildningsportalen

Hillman Academy grundades 2017 och är en utbildningsplattform för företagare och organisationer som vill lära sig jobba smart digitalt.

Utbildningen sker helt online på svenska genom onlinekurser och onlinesträffar.

Med ditt abonnemang får du access till vass kompetens inom digitala medier, produktion och marknadsföring.

SÅ FUNGERAR DET

Du tecknar ett abonnemang som löper månadsvis eller årsvis. Det är enkelt att gå med och det är också enkelt att avsluta när du inte behöver mer utbildning och support.

Du kan också köpa fristående kurser om du inte vill ha access till allt som medlemskapet erbjuder.

Alla kurser du ser på Hillman Academy ingår i abonnemanget. Ett urval går att köpa fristående.

SE KURSER ››

Pris
VI UTBILDAR BLAND ANNAT I FÖLJANDE VERKTYG & PROGRAM

VAD VILL DU LÄRA DIG?

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

En utmaning för många företagare är att tiden inte räcker till. Det är där Hillman Academy kan hjälpa. Med våra utbildningar får du mer gjort och når resultat snabbare. Du får ut mer av din tid helt enkelt.

Med Premium har du tillgång till hela katalogen med onlinekurser och workshops där du lär dig steg-för-steg på ett tidseffektivt sätt. Skulle du köra fast är hjälpen nära till hands. Du kan söka svar och ställa frågor i forumet där du får vidare vägledning av en erfaren digital strateg.

UTBILDNINGAR | FÖRELÄSNINGAR | ARTIKLAR

SETTS I SAMBAND MED

Som ett komplement till våra kurser finns ett forum (ingår i premium) där du kan ställa frågor när du kör fast eller är osäker på vad nästa steg är för dig och din verksamhet.

I praktiken kan du få råd och tips av en erfaren digital strateg kring digitala lösningar och strategier som genererar leads och försäljning online.

En enorm tillgång som man betalar 10 000-tals kronor för hos en byrå. Det ingår i premium paketet hos Hillman Academy.

Vi älskar att skapa pedagogiska utbildningar som gör skillnad. 

Allt grundar i en stor digital kompetens och erfarenhet, vilket är en förutsättning för att kunna skala av och göra komplexa lösningar enkla att genomföra.

Nördigt? Absolut! Men samtidigt utvecklande och givande när vi ser resultaten hos alla våra kursdeltagare.

OM OSS

Vi skapar digitala utbildningar

Det finns ett stor behov av kunskap hos många företagare, entreprenörer och organisationer som vill utveckla sin verksamhet online. Många vet inte riktigt vet var de ska börja eller så känns tekniken svår. Du kanske känner igen dig?

Med Hillman Academy har vi paketerat expertis inom digital marknadsföring, produktion av onlinekurser, webinar, podcasting, WordPress, videoproduktion och mycket mer på ett enkelt sätt, så att du ska kunna lära dig och nå resultat snabbare.

Vi är digitala entreprenörer och pedagoger ut i fingerspetsarna. Målet med Hillman Academy är glasklart. Att erbjuda Sveriges bästa utbildningar online för företagare, organisationer och konsulter som vill jobba smart digitalt. Vill du växla upp digitalt har du kommit rätt!

Varmt välkommen hit!
/Jenny & Greger Hillman