Om Hillman Academy

Utbildning och coaching för kreatörer, egenföretagare och anställda som vill utveckla sin verksamhet online. 

Sedan starten 2017 har vi hjälpt 1200+ personer ta sin business online genom våra utbildningar, vägledning och support.

Gå en fristående onlinekurs eller starta ett medlemskap för att få tillgång till alla utbildningar samt vägledning och support.

Kurser för att bygga hemsidor
Jenny och Greger Hillman - Hillman Academy

Om Hillmans

Vi är två entreprenörer och egenföretagare som har turen att både dela passion för livet, familj, vänner, resor OCH vårt jobb, nämligen Hillman Academy!

Digitala entreprenörer med passion för utbildning och digitala medier

Idén till Hillman Academy föddes 2016 när vi började möta allt fler egenföretagare som ville lära sig utveckla sin business online.

På den tiden drev vi webbyrå och sålde hemsidor, SEO-tjänster, annonsering, digitala strategier samt producerade onlinekurser och podcasts.

Budgeten för att anlita oss var ofta utom räckhåll för mindre företag och vi jobbade därför med ett färre antal större företag istället.

Samtidigt som byrån växte och vi stod inför ett vägskäl att anställa fler medarbetare så bubblade den där idén om att kunna hjälpa egenföretagare upp igen.

“Tänk om man kunde erbjuda utbildning och support för alla som vill lära sig utveckla sin business online själva.”

Vi skissade lite mer på hur det skulle kunna se ut och sedan gick det fort till beslut.

Det kändes rätt men också lite läskigt när vi sa upp alla våra större kunder för att satsa helhjärtat på Hillman Academy.

Vi ville skapa något för drivna personer som vill göra själva även om de inte kan något om t ex hemsidor, synas på Google, videoproduktion, onlinekurser osv. sedan tidigare.

Snabbspola fram till 2024 och vi har nu hjälpt 1000-tals personer med sitt digitala företagande genom våra utbildningar, guider och support.

Sedan starten har vi utvidgat vårt utbud och idag är våra kunder egenföretagare, deltidsföretagare samt anställda inom företag, organisationer och föreningar.

Våra kunder representerar ett 90-tal olika branscher och har alla gemensamt att de vill skapa något online.

Målet med Hillman Academy har alltid varit att erbjuda bra pedagogiska utbildningar för drivna kreatörer som vill växla upp digitalt.

Även för dem som upplever teknik som krångligt och lite läskigt.

Det är såklart väldigt roligt att våra kunder och medlemmar gillar det vi gör och att många medlemmar varit med oss i 4-5 års tid.

En validering på att vi håller den höga kvalité vi tycker man ska kunna förvänta sig av onlineutbildningar och medlemskap idag.

Men det betyder inte att vi slutar där.

Utvecklingen går snabbt online och vi är stolta över att kunna ligga i framkant genom vårt genuina intresse för teknik, digitala strategier och generella kunskapshunger.

Det hjälper våra kunder ta stora kliv online vilket är fantastiskt roligt att få följa och bidra till.

Beslut vi tog 2017 att starta Hillman Academy har skapat stora ringar på vattnet i företagarsverige och vi fortsätter i full fart.

Vill du satsa online 2024 är du varmt välkommen att bli medlem i Hillman Academy också, så ses vi på insidan.

Varmt välkommen hit!
~Jenny & Greger

Greger Hillman

Greger Hillman
Bio | LinkedIn

Jenny Hillman

Jenny Hillman
Bio | LinkedIn

Så här tycker våra kunder

Har du frågor om våra utbildningar?