HILLMAN PODDEN

FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Hillman Podden är en podcast som konkret visar på strategier du som företagare direkt kan applicera på ditt företag. Korta avsnitt som inspirerar och informerar dig till att utveckla ditt företag genom att #jobbasmartdigitalt

MISSA INTE NÄSTA AVSNITT

#HILLMANPODDEN

PRENUMERERA VIA DIN FAVORITSPELARE
LYSSNA NU

SENASTE AVSNITTET

Nya funktioner med WordPress plugins

En styrka med Wordpress är att det är flexibelt. Du kan enkelt bygga på med nya funktionerna som du behöver. Det gör du med hjälp av Wordpress plugins, vilket kan liknas med olika legobitar som du kan bygga ihop efter dina behov.

Just nu analys på din digitala närvaro

Hittar dina kunder till dig online? Förstår man vad du erbjuder på hemsidan? Har du alla grunder på plats för att Google ska visa din hemsida när man söker?

Annonsera på Facebook & Instagram under högtider

Det är alltid högre konkurrens att synas med annonser kring högtider. Många företag kommer på att de ska annonsera med ett erbjudande eller produkt. Det blir snabbt dyrt, men det finns ett annat sätt!

Skapa och sälja medlemskap online

Ett medlemskap online kan skapa mer förutsägbara intäkter och ge dig mer flexibilitet i ditt företagande. Samtidigt kommer det med utmaningar som är bra att känna till.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.