HILLMAN PODDEN

FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Hillman Podden ger dig tips för att jobba smart digitalt. Vi diskuterar digitala strategier, företagande online, nyheter inom digitala medier och mycket mer. 

LYSSNA NU

SENASTE AVSNITTET

TITTA NU

HILLMAN PODDEN PÅ YOUTUBE

FLER AVSNITT

Nya funktioner med WordPress plugins

En styrka med Wordpress är att det är flexibelt. Du kan enkelt bygga på med nya funktionerna som du behöver. Det gör du med hjälp av Wordpress plugins, vilket kan liknas med olika legobitar som du kan bygga ihop efter dina behov.

Just nu analys på din digitala närvaro

Hittar dina kunder till dig online? Förstår man vad du erbjuder på hemsidan? Har du alla grunder på plats för att Google ska visa din hemsida när man söker?

Annonsera på Facebook & Instagram under högtider

Det är alltid högre konkurrens att synas med annonser kring högtider. Många företag kommer på att de ska annonsera med ett erbjudande eller produkt. Det blir snabbt dyrt, men det finns ett annat sätt!

Skapa och sälja medlemskap online

Ett medlemskap online kan skapa mer förutsägbara intäkter och ge dig mer flexibilitet i ditt företagande. Samtidigt kommer det med utmaningar som är bra att känna till.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

En utmaning för många företagare är att tiden inte räcker till. Det är där Hillman Academy kan hjälpa. Med våra utbildningar får du mer gjort och når resultat snabbare. Du får ut mer av din tid helt enkelt.

Med Premium har du tillgång till hela katalogen med onlinekurser och workshops där du lär dig steg-för-steg på ett tidseffektivt sätt. Skulle du köra fast är hjälpen nära till hands. Du kan söka svar och ställa frågor i forumet där du får vidare vägledning av en erfaren digital strateg.