Utbildningsprogram för egenföretagare som vill jobba online

KURSLEDARE

GREGER HILLMAN

E-pedagog och digital strateg

Utbildningsprogram för egenföretagare som vill jobba online

UTVECKLA DIN BUSINESS ONLINE

Hillman Business Bootcamp passar dig som vill sälja dina produkter och tjänster online. Med utbildningen kommer du lära dig flera digitala strategier som du även kan genomföra under kursens gång. Syftet är att öka ditt företags synlighet framför din målgrupp, så att du får fler möjligheter att sälja dina varor och tjänster. 

KURSENS INNEHÅLL

Del 1 | Att synas online


Vad innebär det att marknadsföra sitt företag och tjänster online? Hur hänger allt ihop? Här får du en introduktion till ekosystemet som du kommer utgå från när du jobbar med marknadsföring och sälja i ditt företag online.

Del 2 | En hemsida som säljer


Vad är det som gör att vissa webbplatser genererar fler kunder än andra? Hur kan du positionera din hemsida så att fler som besöker din hemsida också blir kunder? I den här genomgången får du hjälp med ditt upplägg så att din hemsida kan börja generera fler leads och kunder.

Del 3 | Fler kunder med en Lead Magnet


Tänk om du hade en lista med personer som är intresserade av det du säljer. Det är exakt vad du kan bygga upp med hjälp av en lead magnet. Ett smakprov, en lösning på ett naggande problem hos din målgrupp som samtidigt leder mot dina betalda tjänster via automatisk uppföljning. Det är exakt vad du kan skapa med hjälp av en Lead Magnet. I den här delen får du lära dig hur det går till samt hur du använder den på ett effektivt sätt i din marknadsföring.

Del 4 | Spela in video och sänd live


Idag handlar mycket om video online och vill du nå din målgrupp på ett effektivt sätt bör du definitivt använda dig av video. Du kan använda det i många olika sammanhang. T ex via livesändningar eller inspelade videor som du publicerar i marknadsföringssyfte, videor till din webbkurs, företagspresentationer, produktdemos, Youtubevideo osv. I den här delen sätter vi fokus på det du behöver veta och göra för att skapa professionellt videoinnehåll som når din målgrupp.

Del 5 | Pricksäker annonsering

 
Med annonser kan du köpa dig uppmärksamhet framför din målgrupp snabbt. Vill du öka antalet ögon på din produkt, tjänst, erbjudande osv. är annonser ett effektivt sätt att göra det på när du träffar rätt. I den här delen handlar det om just det. Att träffa rätt med annonserna, så att du får ut det mesta av din annonsbudget.

Del 6 | Öka synligheten med SEO


Dina kunder googlar efter det du erbjuder. Är det ditt företag som syns i Googles toppresultat kan du generera fler leads och kunder direkt från Google. En hållbar strategi som bygger ditt varumärke långsiktigt på Google, Bing, Yahoo m.fl

ÖVRIG information

Kursupplägg

Kursen är videobaserad med workshops som är uppdelade i pedagogiska avsnitt, så att du steg-för-steg bygger eller utveklar ditt företag online.

Du följer instruktionerna i lugn och ro och kan spela upp/stanna/spola tillbaka videorna vid behov. Kursen är 100% online på svenska.

Du får personlig vägledning via forumet samt uppgifter och checklistor att genomföra. Det lägger grunden för att du ska kunna bygga en stabil verksamhet och närvaro på nätet.

Bra att veta

Det här är en självstudiekurs som du går i egen takt. Med medlemskapet ingår löpande support och vägledning via vårt forum, så att du kan få hjälp om du kör fast.

Kursledare

GREGER HILLMAN
E-pedagog och digital strateg

Starta kursen

Köp din kursplats.

HILLMAN ACADEMY MÅNAD

800kr/mån

N

Access till Hillman Business Bootcamp

I priset ingår också:

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

N

Hillman Academys kursbibliotek

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas var 30:e dag så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

HILLMAN ACADEMY ÅR

7500kr/år

N

Access till Hillman Business Bootcamp

I priset ingår också:

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

N

Hillman Academys kursbibliotek

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas årligen så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

”Att bli medlem i Hillman Academy var ett av årets bästa företagsbeslut!

Medlemsplattformen är otroligt innehållsrikt, med fina, pedagogiska filmer med allt som jag kan tänkas behöva för den praktiska/tekniska delen i mitt företag, inkl ett forum där vi medlemmar får svar på våra möjliga och omöjliga frågor.”

Sissi Ryland | sissiryland.se

”Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss!

Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan ”hjälp” från en mängd dyra konsulter.”

Torbjörn Boström | Hårologi.se

”Är så imponerad av både pedagogiken, upplägget och bemötandet. Har lärt mig så mycket redan nu och ser fram emot att fortsätta lära mig.”

Christel zabell | coachbolaget.se

”Det är en helt suverän plattform fullspäckad med matnyttigt för en företagare som vill jobba med marknadsföring.
Jag ser det som ett smörgåsbord av möjligheter och jobbar själv med att lyfta mitt företagande både i Flexenita och Digitalhälsan några nivåer till. Älskar det pedagogiska upplägget!”

Susanne Barkvik | flexenita.se

VANLIGA FRÅGOR

Vilka förkunskaper kräver kursen?

Kursen kräver inga förkunskaper utöver normal datorvana. Du får tydliga instruktioner via video, text & bild som gör det enkelt att följa och genomföra varje steg. 

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Den fristående kursen ger dig tillgång till kursen i 6 månader från köpdatumet. 

Medlemskapet ger tillgång till kursen så länge du har ett aktivt medlemskap.

Vissa kurser kan köpas fristående. Saknas det alternativet på den här kursen så ingår den enbart i medlemskapet.

Alla utbildningar ingår i medlemskapet

När får jag tillgång till kursen?

Direkt efter genomfört ditt köp. Du får mail med kvitto samt uppgifter för att logga in. Kursen är en självstudiekurs som du går i egen takt. 100% online.

Vad händer om jag kör fast i kursen?

Om du tecknar ett medlemskap så inkluderar det även löpande support och vägledning via vårt forum och onlineträffar varje månad.

Enstaka kursköp inkluderar ingen support utan du går igenom kursen på egen hand. Vill du ha mer enskild hjälp och undervisning går det bra att boka coaching online.

Hur köper jag den här kursen?

Du köper kursen via betalknappen och betalar med kort. Direkt efter köpet får du tillgång till utbildningen samt ett kvitto på ditt köp.

Kan jag betala via faktura?

Företag & organisationer kan köpa utbildningar via fakturering. Kontakta oss så hjälper vi er.
(Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Vad är skillnaden mellan fristående kursen separat och att bli medlem?

Fristående kurser ger dig enbart tillgång till den enskilda kursen.

Medlemskapet ger dig full tillgång till hela utbildningsportalen och ALLA utbildningar. Du kan ställa frågor och få vår vägledning hjälp i forumet. Vara med på onlineträffar varje månad samt ta del av förmåner och rabatter.

Vilken bindningstid är det på ett medlemskap?

Månadsmedlemskapet har ingen bindningstid utan löper månadsvis tills du väljer att avsluta det.

Årsmedlemskapet löper över 12 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta det.

Du avslutar själv inne på kursportalen med några få knapptryck. När du gjort det dras ingen pengar från ditt konto mer.

Inbetald avgift återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela perioden du har betalat för, enligt användarvillkoren.

Jag hittar inte svaret på min fråga här...

Vi hjälper dig gärna! Skicka din fråga till oss via kontaktsidan så återkommer vi så snart vi kan. Eller prova chatten så hörs vi där.

KOM IGÅNG REDAN IDAG!