HILLMAN ACADEMY för egenföretagare

Att utveckla ditt företag online blev precis mycket lättare!

“Jag vill utveckla mitt företag online men vet inte var jag ska börja…”

Känner du igen dig…? Du är inte ensam! Som egenföretagare sitter man på många stolar och byter hattar för att få det att fungera, eller hur?

Tiden till att utveckla företaget är begränsad och du kan inte ödsla tid utan behöver nå resultat. Du vet att det tar tid, men din expertis är inte inom digitala medier och frågan är vad du ska satsa på?

Det är här Hillman Academy kommer in i bilden. Med ditt medlemskap hos oss får du både utbildning och support online. Du får hjälp att fokusera på rätt saker, i rätt ordning så att du tar din verksamhet i rätt riktning.

HILLMAN ACADEMY 

VAD INGÅR I MEDLEMSKAPET?

ONLINEKURSER 

Du får tillgång till hela kursbibliotek med onlinekurser och steg-för-steg lektioner. Du går kurserna i egen takt. Lär dig bl a bygga hemsida i WordPress, skapa egna webbkurser,  marknadsföra genom annonser, e-post och sociala medier, att hålla i webinar, SEO m.m.  Access dygnet runt. Inga speciella förkunskaper krävs utan du tittar och gör sedan likadant. 

SUPPORT OCH VÄGLEDNING

Du kan ställa frågor, bolla idéer och få vägledning i forumet inne på utbildningsportalen, så att du aldrig sitter fast utan kan komma vidare. Det kan t ex handla om verktyg, program, strategier, utveckling osv. Ett flexibelt sätt för dig att få hjälp och feedback av en  digital strateg och expert på digitala medier.

COMMUNITY

Du blir en del i ett levande community med drivna människor som vill utvecklas och hjälpa dig nå dina mål. Vi träffas online varje månad och både diskuterar och hjälper dig med dina frågor.

Mellan våra medlemsträffar får du löpande hjälp, stöd och vägledning inne på utbildningsportalen.

RABATTER OCH FÖRMÅNER

Ta del av medlemsrabatter och förmåner från leverantörer av bl a webbhotell, teman & plugins för WordPress, videotjänster, webinarprogram,  e-postmarknadsföring m.m. Det här är exklusiva erbjudanden som vi har förhandlat fram till våra medlemmar.  Du bokar också coaching online till rabatterat pris.

100% online via dator & mobil

Det här passar dig som:

N

Behöver specifik kompetensutveckling

N

Har begränsat med tid och vill nå resultat på ett effektivt sätt

N

Vill ha steg-för-steg instruktioner på svenska

N

Söker ett flexibelt sätt att lära dig på online

N

Har behov av vägledning, support och teknisk hjälp

SÅ HÄR SÄGER NÅGRA MEDLEMMAR FRÅN 

HILLMAN ACADEMY

Ni har varit helt oumbärliga för mig/oss!

“Utan er hade jag inte tagit de beslut om digitala lösningar som idag är på väg att köpas in. Vi har tidigare spenderat hundratusentals kronor på fel lösningar.

Men nu har vi fått in så mycket kunskap att vi på allvar kan börja med digitalisering av företaget, utan “hjälp” från en mängd dyra konsulter.”

Torbjörn Boström | hårologi.se

Årets bästa företagsbeslut!

“Att bli medlem i Hillman Academy var ett av årets bästa företagsbeslut!

Medlemsplattformen är otroligt innehållsrikt, med fina, pedagogiska filmer med allt som jag kan tänkas behöva för den praktiska/tekniska delen i mitt företag, inkl ett forum där vi medlemmar får svar på våra möjliga och omöjliga frågor.”

Sissi Ryland | sissiryland.se

Helheten är toppen!

“Jenny och Greger har gett mig ökad förståelse och kunskap inom digital marknadsföring.

Dels genom goda råd och värdefulla tips men även analys av vilka egentliga behov jag och min verksamhet har. Helheten med forum, kurser och deras support är toppen.”

Jesper Ekenstierna | jojna.se

HILLMAN ACADEMY

VÄLJ MEDLEMSKAP

$

BARA
KURSEN!

Engångs-
summa

MEST
FLEXIBELT!

Löpande:
599kr/mån

MEDLEMSKAP

PER MÅNAD

Löpande utan bindningstid!

Passar dig som vill gå alla utbildningar inne på portalen till en låg månadsavgift. Fullvärdigt medlemskap, utan bindningstid.

Moms tillkommer på priset.
Förnyas månadsvis tills uppsägning sker.

MEST
PRISVÄRT!

Motsvarar:
499kr/mån

MEDLEMSKAP

PER ÅR

Mest prisvärt!

Passar dig som vill ha bästa priset och gå alla utbildningar under året.  Fullvärdigt medlemskap i 12 månader. Du sparar 1198 kr.

Moms tillkommer på priset.
Förnyas årligen tills uppsägning sker.

Ni har verkligen lyckats hitta vad många av oss småföretagare är i behov av!

Inte bara en kurs i ett specifikt ämne utan allt vad vi kan behöva inom digital marknadsföring.
Jag går ofta in på portalen och checkar av något som jag känner mig osäker på och hittar jag inte svaret där så ställer jag frågan i forumet och vips kommer det ett trevligt meddelande med lösningen.

Ibland frågar jag mig; vad gjorde jag innan Hillman Academy och hur skulle jag kunna klara mig utan er?

Cecilia Granquist Dahmén | ceciliagranquist.se

Säger bara WOW!

“Säger bara Wow!!! till detta forum.

Vilken lättnad att ha någonstans att ta alla sina frågor, det som kändes svårt och jobbigt känns plötsligt kul å taggande.

Stort Tack!”

Mona Wassermann | monawassermann.se

Så väl investerade pengar det här är…

“Tack för all inspiration jag får av er men också för det fantastiska verktyg som er utbildningsportal är!

Så väl investerade pengar detta är. Testat och kollat runt på massor av sidor för att jag ville bygga både en hemsida och en webbkurs och inte hittat något som passat eller varit på den nivån som passar mig.

Men er sida är sååååå bra!”

Linda Jerklöv Edlind | westcoastelite.se

VANLIGA FRÅGOR 

Hur kan jag gå era utbildningar?

Genom att teckna ett medlemskap får du tillgång till alla utbildningar inne på utbildningsportalen. Du väljer fritt i kursbiblioteket och går utbildningarna i egen takt via nätet.

Onlinekurserna är pedagogiska och enkla att följa steg-för-steg, vilket gör det lättare för dig att nå målet med kursen.

Du betalar säkert med kontokort och får både ett specificerat momskvitto och dina användaruppgifter skickade till din mail, så att du kan logga in direkt. 

Ett fåtal av kurserna går att köpa fristående. Vänligen notera att det inte ingår någon support eller andra medlemsförmåner när du köper en fristående kurs. Medlemskapet ger dig däremot full access till alla utbildningar inklusive support.

Vilka förkunskaper krävs för era utbildningar?

Utöver normal datorvana krävs inga speciella förkunskaper. All utbildning sker steg-för-steg online på svenska. Våra onlinekurser ger dig tydliga instruktioner i en kombination av video, text & bild så att du kan genomföra varje steg på ett enkelt sätt.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

När du tecknar medlemskap ingår även löpande support och vägledning via vårt forum och våra  medlemsträffar online.

Enstaka kursköp inkluderar ingen support utan du går igenom kursen på egen hand. Vill du ha mer enskild hjälp och undervisning kan du alltid boka och köpa till extra coaching online.

Kan man betala med faktura?

Företag & organisationer kan köpa våra utbildningar och multilicenser och betala via faktura.
Kontakta oss för mer information. (Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Vi är flera, har ni någon multilicens för flera användare?

Ja, vi erbjuder multilicenser till företag och organisationer där fler medarbetare ska gå våra utbildningar. Medlemskapet är personligt och varje medarbetare får då en egen användarprofil och ett fullvärdigt medlemskap. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kan flera dela på samma medlemskap?

Nej. Ditt medlemskapet är personligt och kan inte delas mellan flera personer.

Notera att medlemskapet stängs av omedelbart, utan återbetalning, vid brott mot användarvillkoren.

›› Är ni fler på jobbet som vill gå våra utbildningar?
Vi erbjuder multilicenser för medarbetare på samma arbetsplats. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kan jag boka enskild coaching online?

Ja, du kan boka coaching online med Greger Hillman där ni möts via videosamtal och skärmdelning.

Det här passar bl a när du behöver hjälp att skräddarsy strategier eller du behöver mer “hands-on” hjälp med t ex din hemsida, webinarprogram, e-postmarknadsföring osv. 

Coaching online är en separat produkt och ingår inte i medlemskapet. Du har, som medlem, däremot rabatt på coaching online när du bokar inne på portalen. Läs mer om coaching här ›› 

Får man diplom efter varje slutförd kurs?

Nej, vi skickar inte ut diplom efter varje slutförd kurs, men behöver du intyg för att söka studiestöd eller liknande så hjälper vi dig med det. Skicka ett meddelande inne på portalen till oss så ordnar vi det.

Kan jag söka studiestöd hos mitt fackförbund?

Det ser olika ut beroende på vilket fackförbund du är ansluten till. Vi har medlemmar som tillhör Unionen Egenföretagare, Företagarna, Småföretagarna, Lärarförbundet m. fl.

Medlemskapet ger dig självstudier och lärarledda träffar samt kontinuerlig kontakt med kursledare under hela utbildningsperioden.

Fristående kursköp ger dig en självstudiekurs utan löpande kontakt med kursledaren. Kursen är 100% online och du går den i egen takt.

 Läs mer om studiestöd här ››

 

Vilken bindningstid är det på medlemskapet?

Månadsmedlemskapet har ingen bindningstid utan löper månadsvis tills du väljer att avsluta. 

Årsmedlemskapet löper över 12 månader och förnyas automatiskt tills du väljer att avsluta.

Du avslutar medlemskapet själv inne på kursportalen med några få knapptryck. När du gjort det dras ingen pengar från ditt konto mer.

Inbetald avgift återbetalas ej. Du behåller accessen till utbildningsportalen under hela perioden du har betalat för, enligt användarvillkoren.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Om utbildningsportalen

Hillman Academy grundades 2017 och är en utbildningsplattform för företagare, anställda och organisationer som vill lära sig jobba smart digitalt.

Utbildningen sker helt online på svenska genom onlinekurser och medlemsträffar. 

Med ditt medlemskap får du access till vass kompetens inom digitala medier, produktion och marknadsföring.

SÅ FUNGERAR DET

Du tecknar ett medlemskap som löper månadsvis eller årsvis. Det är enkelt att gå med och det är också enkelt att avsluta när du inte behöver mer utbildning och support.

Du kan också köpa en fristående kurs om du inte vill ha access till allt som medlemskapet erbjuder.

Alla kurser du ser på Hillman Academy ingår i medlemskapet. Ett urval går också att köpa fristående.

SE KURSER ››

Pris

Månadsmedlemskapet kostar 599kr/mån + moms och är utan bindningstid. Du kan med andra ord prova en månad och känna efter så att Hillman Academy passar dig utan att låsa in dig i ett långt avtal. Flexibelt, populärt och en låg tröskel för att komma igång!

Årsabonnemanget ger dig full access  i 12 månader till priset av 10 månader. Det kostar 5990kr/år + moms och inkluderar alla utbildningar, support via forumet, medlemsträffar online samt förmåner & rabatter.  Samma upplägg som för månadsabonnemanget men till ett lägre pris för helåret. 

Förmåner & Rabatter

Med ditt medlemskap följer en rad förmåner och rabatter på program och tjänster som du använder för att jobba smart digitalt.

Vi har förhandlat direkt med leverantörerna så att du får bättre priser, längre testperioder och extra förmåner.

Medlemskapet ger dig också rabatt på online coaching 1-till-1 med oss. 

Greger & Jenny Hillman | HillmanAcademy.se

Det är vi som håller i utbildningarna och ger dig support i forumet samt på våra medlemsträffar online. Du har access dygnet runt och kan gå onlinekurserna i egen takt.

Med ditt medlemskap får du tillgång till våra pedagogiska onlinekurser och workshops inom digital marknadsföring,  mediaproduktion, digitala strategier, WordPress, LIVE video m.m.

Du får också access till en community med forum där du kan diskutera, ställa frågor och knyta kontakter med andra företagare!

GE DIG OCH DITT FÖRETAG RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR

KOM IGÅNG NU!

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.