Gå våra utbildningar dygnet runt.  
Få vägledning och support genom vårt forum. Allt ingår i abonnemanget

BYGG EN HEMSIDA I WORDPRESS

Du följer pedagogiska steg-för-steg videor som leder dig genom hela processen för att starta upp och anpassa din egen hemsida i WordPress.

Kursen ger dig en mycket bra grund att bygga vidare från och i kombination med våra övriga kurser har du möjlighet att skapa en professionell hemsida utan byråbudget. Kursen kräver inga direkta förkunskaper.

SÄKERHET & BACKUP

I den här kursen får du både kunskap, verktyg och steg-för-steg instruktioner
för att hålla din egen hemsida i bra skick, så att den kan fortsätta jobba för dig och ditt företag på bästa sätt.
CHAT PÅ HEMSIDAN

Lär dig att lägga till en chattfunktion på din webbplats. 
Så att du kan svara på frågor LIVE eller låta frågorna gå som mail till din inkorg. 

På det här sättet kan du fånga frågor från besökare på webbplatsen. T ex. om en potentiell kund har en sista fråga innan den vill trycka på köpknappen.

BYGG HEMSIDA MED DIVI

Lär dig bygga en snygg och funktionell hemsida med designtemat DIVI för WordPress.
Med den här kursen får du steg-för-steg instruktioner kombinerat flera design- och funktionstips som gör din webbplats bättre.


När du går vår kurs kan du också köpa Divi, med 20% rabatt på ord. pris.

BLOOM

Med BLOOM kan du skapa formulär, popups och banners på din wordpress hemsida för att samla in e-postadresser i utbyte mot namn och e-postadress. BLOOM är ett plugin som följer med användarlicensen för DIVI.


I den här videoguiden ser du hur du installerar och upprättar den kopplingen i några få steg.


THRIVE LEADS

Med Thrive Leads har du ett kraftfullt verktyg till din webbplats byggd med WordPress. Du kan skapa formulär, popups, banners m.m. som hjälper dig samla in e-postadresser via din hemsida.

I den här guiden tittar vi på grunderna du behöver för att komma igång och sätta upp ditt första formulär. Inga förkunskaper krävs utan du kan följa kursens steg-för-stegvideor.

SÖKMOTOROPTIMERING

Lär dig grunderna i sökmotoroptimering och hur du kan optimera din egen hemsida. Kursen sker i egen takt online i ett pedagogiskt steg-för-steg format. Utöver kursens genomgång har du också möjlighet att få personlig vägledning via vårt forum. 


Med kursen som stöd kommer du igång och kan sökmotoroptimera din webbplats.

ANNONSERA PÅ FB & IG

I den här steg-för-steg kursen lär du dig hantera och använda annonsverktyget "Ads manager".

Efter genomgången kurs kan du skapa målgrupper, annonser och kampanjer med olika syften helt på egen hand.
Under hela kursen har du tillgång till support och vägledning.

MAILERLITE

Den här webbkursen i MailerLite ger dig tydliga steg-för-steg instruktioner för att börja skicka nyhetsbrev med MailerLite. 


Onlinekursen är helt på svenska och utöver nyhetsbrev lär du dig skapa automationer, lägga upp formulär, koppla ihop mailerLite med bl a WooCommerce, Bloom och Thrive Leads m.m. 


Ett bra alternativ för dig som vill komma igång med automationer och bygga din e-postlista gratis i början.

MAILCHIMP

I den här kursen lär du dig använda Mailchimp för att samla in e-postadresser via formulär, skapa e-postkampanjer, automatisera e-postutskick baserat på olika händelser.

Efter genomgången kurs har du lärt dig både verktyget och flera  strategier för att jobba effektivt med din E-postmarknadsföring.

BYGG EN WEBBKURS

I den här kursen tar du fram din egen webbkurs. Du följer en tydlig Roadmap som vägleder dig genom processen.


Efter avslutad kurs har du en egen webbkurs publicerad och klar. Du får också lära dig att marknadsföra din kurs, så att du kan nå fler i din målgrupp och visa upp din kurs för rätt personer.

THINKIFIC

I den här kursen lär du dig lägga upp din egen webbkurs till försäljning på plattformen Thinkific

Efter genomgången kurs har du din färdiga kurs publicerad komplett med betallösning och anpassning för den svenska marknaden. Du lär dig lägga upp kursdelar, anpassa utseendet, länka ihop din kurs med din hemsida m.m.

VIDEOPRODUKTION CAMTASIA

Med Camtasia kan du spela in och redigera videor till t ex Webbkurser, informationsfilmer, videor för sociala medier etc. Du kan spela in din skärm, med webbkamera, extern mikrofon m.m. 

Med kompletterande appar kan du dessutom filma i mobilen och skicka direkt över till Camtasia via trådlöst WiFI, vilket snabbar på produktionen rejält.

SKAPA SKRIVBARA PDF:ER

I den här snabbguiden lär du dig skapa en skrivbar PDF som du kan använda t ex i en webbkurs eller i ett dokument på din hemsida där du vill att man ska kunna ladda ner och skriva direkt i PDF:en på skärmen.

Du behöver inte ladda ner någon programvara till din dator utan det räcker med att du har en PDF-fil ( t ex ett word-dokument som du exporterar som en PDF).

TRANSKRIBERA VIDEO TILL TEXT

Att transkribera en video eller podcast på svenska kan ta mycket tid, men det finns ett knep som snabbar på processen rejält. Lösningen är gratis och passar när du t ex ska göra om en video till ett blogginlägg eller en PDF.

Det här är en snabbguide där du på knappt 4 minuter, lär dig hur du gör!

INSPELNING MED GARAGEBAND

I den här kursen lär du dig spela in med Garageband, ett program som följer med alla Mac datorer.

Du lär dig hela processen från förberedelser och grundinställningar till redigering och produktion av en färdig ljudfil som kan bli din podcast eller instruktion till t ex en webbkurs.

STARTA ABONNEMANG

och få tillgång till utbildningsportalen

KURSER & UTBILDNING

Steg-för-steg kurser där du lär dig användbara verktyg och strategier.

EXKLUSIVA ERBJUDANDEN
OCH FÖRMÅNER

Få tillgång till förmånliga erbjudanden och rabatter för verktyg, program och coaching.

AKTIVT FORUM MED EXPERTSUPPORT

Var en del i ett community med andra företagare och entreprenörer. Feedback och support från oss, kring allt du behöver stöd kring.

KURSER  |  BLOGG  |  GRATIS  |  COACHING  |  VERKTYG  |  KONTAKT/OM  |  KOM IGÅNG