Att starta och driva ditt företag online blev precis mycket lättare…

Med våra onlinekurser och support har du det du behöver för att bygga en hållbar business online. Hillman Academy ger dig både utbildning och digital affärsutveckling i ett och samma medlemskap.

Utbildning & coaching för egenföretagare som vill synas och sälja mer online.

Alla medlemmar får tillgång till…

Kursbiblioteket

 När du blir medlem får du tillgång till kursbiblioteket direkt. Välj bland 75+ onlinekurser, workshops och guider som hjälper dig bygga din business online. Du följer tydliga steg-för-steg instruktioner i din egen takt.

”Lär dig det du behöver, när du behöver det, dygnet runt”

Personlig support

Genom forumet får du löpande support och vägledning när du har en fråga eller behöver diskutera en lösning för din verksamhet.

Du kan söka bland över 10 000+ tidigare frågor/svar eller ställa din egen fråga och få ett personligt svar och vägledning vidare.

Medlemsträffar

Behöver du mer personliga råd eller feedback?

Inga problem!

Var med på en av våra medlemsträffar online och ställ dina frågor direkt till oss. Det här kan ge raketbränsle till din egen digitala affärsutveckling!

Om våra utbildningar

Mycket av det vi lär ut i kurser och workshops gör sig bäst som videoguider. Dvs du tittar och gör likadant som visas på skärmen. Som komplement får du även tillgång till checklistor och andra resurser.

Medlemskapet ger dig access till 500+ utbildningsvideor, guider och workshops, vilket även inkluderar kurserna som går att köpa fristående utan medlemskap.

Ett urval av kurserna som ingår

+75 kurser & Workshops

Allt det här och mycket mer ENDAST inne på portalen för medlemmar.

Följ med på en rundtur

Så här säger våra medlemmar

Starta medlemskap

Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig in på utbildningsportalen som medlem hos oss! Välj alternativet som passar dig bäst nedanför så ses vi strax inne på portalen. Du får access direkt efter genomfört köp.

HILLMAN ACADEMY MÅNAD

800kr/mån

N

Hillman Academys kursbibliotek

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas var 30:e dag så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

HILLMAN ACADEMY ÅR

7500kr/år

(motsvarar 625kr/mån)

N

Hillman Academys kursbibliotek

N

Personlig support & vägledning

N

1 onlineträff/månad

N

Förmåner och rabatter

Moms tillkommer på priset

Abonnemanget förnyas årligen så länge du väljer att behålla det. Om du vill avsluta gör du det innan förnyelsen sker och behåller full access för hela perioden du redan betalat för.

Är ni fler som behöver medlemskap på jobbet? Kontakta oss för multilicens

VANLIGA FRÅGOR

Vad får jag med mitt medlemskap?

Ditt medlemskap inkluderar

  • Tillgång till kursbiblioteket med steg-för-steg kurser inom bl a SEO, WordPress, digital marknadsföring, videoproduktion, podcasting, e-postmarknadsföring och mycket mer.
  • Personlig vägledning om du har frågor när du går utbildningarna
  • Inbjudan till medlemsträffar online där du kan ställa dina frågor direkt till oss

När du blir medlem får du även en personlig användarprofil och full access till utbildningsportalen.

Du får även exklusiva medlemsrabatter på programvaror och tjänster man behöver för att jobba smart digitalt.

Som medlem kan du boka 1-till-1 coaching online till medlemspris (1500kr rabatt) inne på portalen.

Ingår kurserna från kurssidan?

Ja, kurserna på kurssidan ingår i medlemskapet. Utöver kurserna ingår även 20+ andra workshops och guider som du inte ser på kurssidan samt personlig support och medlemsträffar online.

Ska jag gå med idag eller vänta?

Varje resa börjar med ett steg. Vill du skapa en framtid med större flexibilitet och frihet i ditt arbete behöver du agera nu!

Ingen annan än du kan ta det första steget. När du blir medlem i Hillman Academy får du hjälp med de kommande stegen du behöver ta för att bygga upp din buisness online.

Vad händer om jag inte gillar portalen?

Vi är ganska säkra på att du kommer gilla både utbildningarna och supporten vi erbjuder. Men skulle du känna att det inte passar dig kan du avsluta medlemskapet när som helst.

Du behåller accessen för perioden du redan betalat för. Eftersom medlemskapet ger access till både utbildningar och personlig support direkt vid köptillfället går det inte att ångra köpet.

Kan jag köpa enbart en av kurserna?

Kanske…. Vi erbjuder ett urval av fristående kurser. Du kan se vilka de är genom att titta på kursens informationssida här.

Ser du inget alternativ för att köpa kursen fristående innebär det att den enbart ingår i medlemskapet.

Vad händer om jag kör fast i en kurs?

Som medlem har du möjlighet att få personlig vägledning via forumet där vi svarar löpande. Du kan även söka blan 10 000+ tidigare frågor och svar.

Du kan också ta med dina frågor till någon av våra medlemsträffar online för att diskutera direkt med oss.

Får JAG diplom efter avslutad kurs?

Nej, vi skickar inte ut några diplom efter slutförd kurs, men behöver du intyg för att t ex söka studiestöd eller utbildningsbidrag kan vi hjälpa dig med det.

Kontakta oss för mer information.

Kan jag betala med faktura?

Ja, du kan betala via faktura när du köper årssmedlemskapet.

Även köp av multilicenser (för fler användare inom samma företag) kan betalas via faktura. Kontakta oss för mer information.

När fakturan är betald får du tillgång till utbildningarna. Vill du ha access nu direkt betalar du med kontokort på den här sidan.

(Vi erbjuder inte fakturabetalning för månadsmedlemskapet.)

Har ni multilicens för flera användare?

Ja, vi erbjuder multilicenser till företag och organisationer där fler medarbetare ska gå våra utbildningar.

Medlemskapet är personligt och varje medarbetare får en egen användarprofil med access till utbildningarna.

Kontakta oss så berättar vi mer. 

Kan vi dela på samma medlemskap?

Nej. Ditt medlemskapet är personligt och kan inte delas mellan flera personer.

Vår system larmar om ett konto delas. Det är ett direkt brott mot användarvillkoren och resulterar i omedelbar avstängning, utan återbetalning.

Är ni flera som behöver utbildning kan vi istället erbjuda en multilicens till förmånligt pris. Då få ni varsitt användarkonto och fullvärdigt medlemskap. Kontakta oss för mer information.

Hur får jag kvitto till min bokföring?

Du får alltid ett specificerat momskvitto mailat till dig när du handlar av oss. Det går till mailadressen du anger i kassan. Varje gång medlemskapet förnyas får du ett mailkvitto. Du kan även ladda ner PDF-kvitton om du behöver.

Kan jag boka 1-till-1 coaching också?

Ja. Du kan boka coaching online med Greger Hillman där ni möts via Zoom för videosamtal och skärmdelning. (Begränsad tillgång)

1-till-1 coaching kan passa t ex om du vill ha mer personlig hjälp att skräddarsy strategier för ditt företag eller om du behöver mer ”hands-on” hjälp med en programvara eller digital tjänst. 

Coaching online är en separat tjänst och ingår inte i medlemskapet.

Som medlem kan du boka 1-till-1 coaching online till medlemspris (1500kr rabatt) inne på portalen.

Går även att köpa utan medlemskap. Läs mer om coaching här ›› 

Har ni mail, telefon eller chattsupport?

När du blivit medlem och loggat in kommer du se forumet där du både kan fråga och söka bland 10 000+ tidigare frågor och svar.

All support och vägledning går genom forumet och våra medlemsträffar, så att du på ett enkelt sätt kan följa dina frågor och våra svar.

Svaren inkluderar ofta länkar till kursavsnitt och andra resurser inne på portalen vilket du inte kommer åt utan att vara inloggad.

Dina frågor och våra svar blir också sökbara för alla medlemmar som kan dra nytta av den växande frågebanken (och svaren) som vi byggt sedan starten 2015.

Med det sagt så erbjudern vi ingen mail-, chatt eller telefonsupport.

Vilka förkunskaper krävs?

Det krävs inga speciella förkunskaper utöver normal datorvana. Du får utbildning som leder dig steg-för-steg. 

Alla onlinekurser är på svenska och du får tydliga instruktioner via video, text & bild, så att du kan genomföra varje steg på ett enkelt sätt.

Är Hillman Academy rätt för dig?

Hillman Academys utbildningsportal är inte för alla. Våra medlemmar har alla sina egna mål och visioner. Vi bidrar med utbildning, expertis och vägledning så att du kan ta tydliga kliv mot dina mål snabbare.

Hillman Academy passar för:

Egenföretagare som vill bygga en business online. Passar både om du är i startgroparna och när du redan ha ett företag som du vill göra mer digitalt.

Konsulter och anställda som har ansvar för den digitala utvecklingen inom företaget eller organisationen. Du söker både utbildning och rådgivning för att få rätt digitala lösning.

Driftiga personer som både tittar på utbildningarna och tillämpar det man lär sig. Du vill utveckla din verksamhet med online och vet att det krävs arbete för att nå dina mål.

Hillman Academy passar inte för:

Personer som vill tjäna snabba pengar och söker en “get rich quick”-lösning. Vi är inte rätt för dig. Det krävs riktigt arbete för att bygga en business online.

Personer som vill att någon annan gör jobbet. Vi utbildar och vägleder, men det är fortfarande du som behöver genomföra arbetet.

Personer som söker “garanterade resultat. Vi vet att utbildningarna fungerar i praktiken (eftersom vi gör det här själva). Samtidigt kan vi inte garantera specifika resultat eftersom det dels hänger på dig men även andra parametrar utanför vår kontroll.

MARIANNE NORRGRANN

fridaylab.se

Varför vi startade portalen

När vi drev egen webb- och mediabyrå mötte vi många driftiga egenföretagare som gärna ville utveckla sin business online själva, utan en byråbudget.

De sökte ett alternativ till att anlita en byrå och en möjlighet att lära sig driva sin business online på egen hand. Där föddes idén till Hillman Academys utbildningsportal.

Sedan starten 2017 har vi hjälpt över 1000 personer ta sin verksamhet online och numera möter vi 100-tals medlemmar genom våra utbildningar och personliga support inne på portalen varje vecka.

/ Greger & Jenny