Sökoptimera hemsidan för gratis trafik

I DEN HÄR ARTIKELN

Med över 95% av all söktrafik dominerar Google marknaden bland sökmotorer i Sverige. Det är också varför man ska fokusera på att sökoptimera hemsidan för just Google. Jobbar du med video kan du dra fördel av att Google äger Youtube. Har du publicerat och optimerat din Youtubevideo för en specifik fras kan även den synas på Google.

KATEGORIER

PRENUMERERA: ACAST | APPLE PODCASTS | SPOTIFY

SÖKMOTOROPTIMERING FÜR ALLE?

Är sökoptimering för alla? Ja, om du tänker långsiktigt med ditt företagande online så är det en viktig pusselbit.

Du kan driva trafik och reaktioner på sociala medier med stor framgång. Men i samma ögonblick som du slutar med dem försvinner du ur alla flöden på Facebook, Instagram, LinkedIn m. fl. Det är så sociala medier är uppbyggda.

Sökoptimerar du däremot hemsidan kan effekten bli den exakt motsatta. Dvs. mer trafik över tid. Det förutsätter såklart att du gjort bra SEO research kring de ord och fraser du vill synas på vid Googlesökningar.

Hur funkar SEO?

Din uppgift när du optimerar hemsidan är att göra det enkelt att förstå vad du erbjuder, både för Google och besökarna. I den här workshopen om SEO lär du dig grunderna i sökmotoroptimering.

En undersökning genom Statcounter visar Googles totala dominans bland sökmotorer både i Sverige och över lag i hela världen.

Källa: StatCounter Global Stats

FLER RELEVANTA OCH INTRESSANTA

ARTIKLAR

Årskrönika: En sammanfattning

Årskrönika: En sammanfattning

Vi sammanfattar det gångna året (2019) som varit otroligt roligt och givande. Det nya året lockar redan och vi pratar även lite om det som kommer framöver. Dessutom bjuder vi på de bloopers, skratt och missar som blev under inspelningen av årets julkalender.

Film för Sociala medier

Film för Sociala medier

Det finns många olika strategier när det handlar om video för företag och företagare. Vi har samlat våra bästa tips och strategier så att du kan inspireras och se hur du både kan jobba smart vid produktionen för att effektivisera din tid men också hur du kan öka synligheten på de plattformar som du vill synas för.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!