Divi rabatt kod

Bloggen innehåller sponsrade länkar

DIVI rabatt kod

Skrivet av Greger Hillman |
april 7, 2023

DIVI temat är ett av världens mest populära teman till WordPress. Det är byggt av Elegant Themes. Med DIVI-temat kan du skapa hemsidor i WordPress utan tidigare kunskaper kring webbdesign.

Du använder färdiga designmallar och ett smidigt drag-släpp verktyg, DIVI-byggaren, för att anpassa din hemsida med din egen logotype, texter och bilder.

I skrivande stund firar Elegant Themes jubileum och erbjuder upp till 25% rabatt på DIVI-temat här .

Tips för att få bästa DIVI rabatt 2024

När du anger VAT-nummer i kassan hos Elegant Themes behöver du inte betala momsen på ditt DIVI köp. Det är ett amerikanskt företag och som köpare i Sverige behöver man inte betala den momsen.

Ett VAT-nummer (Momsregistreringsnummer) innehåller SE + personnr/organisationsnr utan bindestreck samt 01 på slutet. Ett exempel: SE554783928301.


1. Använd länken för att få rabatt på DIVI licensen. Fyll i dina uppgifter i kassan hos Elegant Themes. Du kommer se ett pris som är högre än med det rabatterade priset först. Det är normalt.

Rabattkod DIVI temat från Elegant Themes. Bättre precis med kampanjkoden

2. Välj “Sweden” i kassan och fyll i ditt organisationsnummer kommer du se att priset ändras till DIVI rabatt priset istället. Här nedan är ett exempel för lifetime licensen, men det fungerar på samma sätt med årslicensen på DIVI temat.

VAT-numret (Momsreg. nr.) innehåller SE + org.nr + 01. Exempel: SE554783928301.

Köp DIVI utan VAT och moms med rabatt och reducerat pris

Två olika DIVI-licenser hos Elegant Themes

Elegant Themes erbjuder två olika licenser till DIVI-temat. Oavsett vilken du väljer kan du använda det på obegränsat antal webbplatser, både för egen del och för dina kunders räkning. Du väljer mellan års- och livstidslicensen.

Med årslicensen betalar du en lägre summa en gång varje år för att få alla uppdateringar och nya funktioner som läggs till i wordpresstemat.

Med livstidslicensen betalar du endast  en gång och sedan aldrig mer. Då får du alla uppdateringar utan extra kostnad för all framtid.

Vi använder DIVI på Hillman Academys hemsida och även på många av våra andra webbplatser. Vill du skapa en WordPress hemsida som ser professionell ut är DIVI ett riktigt bra alternativ.

Många väljer att använda vår DIVI rabatt för att få den bästa dealen på WordPress temat och du är välkommen att göra detsamma.

Gå till Elegant Themes för att se DIVI-temat här ››

Vill du bygga flera hemsidor i WordPress till dig själv eller åt kunder är “lifetime licensen” det bästa alternativet.

Du skapar enkelt unika API-nycklar till dina webbplatser inne på ditt konto hos Elegant Themes vilket säkerställer att du alltid får de senaste uppdateringarna, nya funktioner och förbättringar.

Kom igång med DIVIguiden

Använd DIVIguiden som hjälper dig komma igång snabbt med DIVI-temat. Du ser bl a hur du laddar in designmallar och börjar skapa din egen hemsida i WordPress på bara 10 minuter.

DIVI-temat är också kompatibelt med WooCommerce för e-handel och många andra WordPress tillägg.

Onlinekurs för att bygga hemsida i WordPress

ONLINEKURS

Bygg egen hemsida

Lär dig bygga en modern hemsida för företag och organisationer.
WordPress kurs

Hillman Academy

Utbildning, vägledning och support i ett medlemskap.
Läs mer