VERKTYG & PROGRAM

VERKTYG FÖR ATT LYCKAS ONLINE

Om du ska bestiga berg behöver du se till att ha rätt utrustning. Det kan bli väldigt obra annars…. På samma sätt behöver du rätt verktyg för att lyckas online med din verksamhet. I den här listan har vi samlat verktyg och program som vi rekommenderar när du jobbar med din digitala närvaro.

ThriveCart

ThriveCart

Shoppingcart med möjlighet att lägga till affiliates. Perfekt för onlinebetalning med eller utan hemsida. Kopplas till Stripe eller Paypal.
Thrive Themes

Thrive Themes

En flexibel lösning för att bygga landningssidor, skapa lead-boxar, visa popups, samla in e-postadresser m.m via din hemsida i wordpress.
DIVI-tema | WP

DIVI-tema | WP

Divi är ett designtema från Elegant Themes som med "dra-och-släpp-funktion" gör det möjligt att skapa snygga och funktionella hemsidor i WordPress.
Shortpixel

Shortpixel

Optimera dina bilder och öka hastigheten på din hemsida. Med Shortpixel kan du även gå tillbaka och optimera bilder du tidigare lagt upp, om du missat att optimera!
Ecamm Live

Ecamm Live

Skapa professionella Live streams på din Macdator. Med Ecamm kan du skapa flexibla, interaktiva och proffsiga Livesändningar. Lyft fram kommentarer, byt scener, dela skärm är bara några av de funktioner som du kan använda.
MailerLite

MailerLite

Populärt vertyg för e-postmarknadsföring, nyhetsbrev och automationer kopplade till lead magnets, giveaways, E-handel m.m.
Loomly

Loomly

Med Loomly kan du schemalägga och planera innehåll för dina sociala kanaler. Det här verktyget hjälper dig att skapa större flexibilitet, minska stressen och känslan över att inte "hinna med".
zoom

zoom

Med Zoom kan du hålla onlinemöten, digitala konferenser och webinar. Ett flexibelt och användarvänligt verktyg.
Webinar Jam

Webinar Jam

En komplett lösning för att leverera webinar med hög kvalité. Samla in e-postadresser, skicka ut påminnelser inför webinaret automatiskt, dela skärm, chatt, visa erbjudanden, live och inspelade webinar. Vi använder Webinar Jam.
LearnDash LMS

LearnDash LMS

Skapa och sälj dina online-kurser i WordPress med hjälp av LearnDash, ett LMS-plugin. LearnDash gör det möjligt för dig att skapa kurser, lektioner, quiz, diplom certifikat.
Funnelytics

Funnelytics

Med funnelytics kan du skapa visuella flöden, för att se hur kundresan ser ut.
Thrive Leads

Thrive Leads

Skapa och utforma alla typer av opt-in-formulär, kör A/B-tester och bygg din E-postlista. Pop-ups, slide-in, exit intent....etc.
Thinkific

Thinkific

En plattform för dig som vill lägga upp din webbkurs på en färdig plattform. Med Thinkific kan du enkelt översätta till svenska.
Audio Jungle

Audio Jungle

Ett stort ljudbibliotek med musik och jinglar som kan användas till t ex podcasts och videor.
Mailchimp

Mailchimp

Verktyg för att hantera e-postmarknadsföring, utskick och automationer. Ett kraftfullt program för mycket mer än bara E-postmarknadsföring.
WooCommerce

WooCommerce

Ett plugin för WordPress, för dig som jobbar med e-handel och webbshop och som vill ha ett bra system.
Appsumo

Appsumo

Här fyndar du programvaror och tjänster som hjälper dig jobba smart digitalt. Nya erbjudanden varje vecka på programvaror och SaaS tjänster.
Camtasia

Camtasia

Programvara för inspelning av skärm och kamera. T ex. när du ska spela in dina webbkurser. Kompatibelt för PC och Mac.
Calendly

Calendly

Calendly är en bokningskalender online. Du kan tex. integrera Zoom och Calendly så att möteslänkar i Zoom genereras och automatiskt mailas ut
Podbean

Podbean

Ljudfilshotell för din podcast. En stabil och prisvärd tjänst som vi både rekommenderar och använder själva.
Otter | Transkribering

Otter | Transkribering

Med Otter.ai kan du transkribera video och podcasts snabbt. Appen finns både för dator och mobil och fungerar bäst på engelska.
DESIGNRR

DESIGNRR

Ett enkelt sätt att skapa snygga PDF:er från t ex ett blogginlägg eller ett worddokument. Färdiga designmallar och många format.
Bonjoro

Bonjoro

En personlig videohälsning sticker ut ur mängden och gör intryck. Vi använder Bonjoro flitigt för att brygga över mellan internet och IRL träffar. ​
Vimeo

Vimeo

Vimeo är en videotjänst för dig som vill skydda dina videor i tex en webbkurs. Men också för att bädda in på hemsidan.

Full transparens

Den här sidan innehåller affiliatelänkar vilket innebär att vi kan få ersättning från företaget vi hänvisar till, men det sker utan extra kostnad för dig. Tack för att du använder våra länkar och bidrar till att vi kan skapa mer utbildningar, videor, podcasts och artiklar som hjälper dig jobba smart digitalt.
Vi rekommenderar endast produkter och tjänster som vi själva använder och har erfarenhet av.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.