VERKTYG & PROGRAM

DIGITALA VERKTYG

Här har vi samlat digitala verktyg, program och tjänster som hjälper företagare och digtala entreprenörer jobba smart digitalt.

Sidan innehåller partnerlänkar

DIVI-tema | WP

DIVI-tema | WP

Divi är ett designtema från Elegant Themes som med "dra-och-släpp-funktion" gör det möjligt att skapa snygga och funktionella hemsidor i WordPress.
Webinar Jam

Webinar Jam

En komplett lösning för att leverera webinar med hög kvalité. Samla in e-postadresser, skicka ut påminnelser inför webinaret automatiskt, dela skärm, chatt, visa erbjudanden, live och inspelade webinar. Vi använder Webinar Jam.
Presto Player

Presto Player

Med Presto Player kan du bädda in videor på ett både snyggt, effektfullt men också levande sätt. Video på det sätt det ska vara på din hemsida.
ConvertBox

ConvertBox

Skapa formulär, banners och popups för att fånga uppmärksamheten hos dina besökare vid rätt tillfälle. Kopplas till din autoresponder.
Tawk.to

Tawk.to

Med en Chatt på hemsidan kan du få fler att gå från leads till kunder. Tawk.to är gratis och finns även som mobilapp.
DESIGNRR

DESIGNRR

Ett enkelt sätt att skapa snygga PDF:er från t ex ett blogginlägg eller ett worddokument. Färdiga designmallar och många format.
Calendly

Calendly

Calendly är en bokningskalender online. Du kan tex. integrera Zoom och Calendly så att möteslänkar i Zoom genereras och automatiskt mailas ut
zoom

zoom

Med Zoom kan du hålla onlinemöten, digitala konferenser och webinar. Ett flexibelt och användarvänligt verktyg.
ThriveCart

ThriveCart

Shoppingcart med möjlighet att lägga till affiliates. Perfekt för onlinebetalning med eller utan hemsida. Kopplas till Stripe eller Paypal.
Vimeo

Vimeo

Vimeo är en videotjänst för dig som vill skydda dina videor i tex en webbkurs. Men också för att bädda in på hemsidan.
Thinkific

Thinkific

En plattform för dig som vill lägga upp din webbkurs på en färdig plattform. Med Thinkific kan du enkelt översätta till svenska.
Shortpixel

Shortpixel

Optimera dina bilder och öka hastigheten på din hemsida. Med Shortpixel kan du även gå tillbaka och optimera bilder du tidigare lagt upp, om du missat att optimera!
Mailchimp

Mailchimp

Verktyg för att hantera e-postmarknadsföring, utskick och automationer. Ett kraftfullt program för mycket mer än bara E-postmarknadsföring.
Loomly

Loomly

Med Loomly kan du schemalägga och planera innehåll för dina sociala kanaler. Det här verktyget hjälper dig att skapa större flexibilitet, minska stressen och känslan över att inte "hinna med".
LearnDash LMS

LearnDash LMS

Skapa och sälj dina online-kurser i WordPress med hjälp av LearnDash, ett LMS-plugin. LearnDash gör det möjligt för dig att skapa kurser, lektioner, quiz, diplom certifikat.
Ecamm Live

Ecamm Live

Skapa professionella Live streams på din Macdator. Med Ecamm kan du skapa flexibla, interaktiva och proffsiga Livesändningar. Lyft fram kommentarer, byt scener, dela skärm är bara några av de funktioner som du kan använda.
Bonjoro

Bonjoro

En personlig videohälsning sticker ut ur mängden och gör intryck. Vi använder Bonjoro flitigt för att brygga över mellan internet och IRL träffar. ​
Appsumo

Appsumo

Här fyndar du programvaror och tjänster som hjälper dig jobba smart digitalt. Nya erbjudanden varje vecka på programvaror och SaaS tjänster.

Full transparens

Den här sidan innehåller partnerlänkar vilket innebär att när du klickar och köper vi dem får vi ersättning från företaget vi hänvisar till. Det sker helt utan extra kostnad för dig. 

Om du använder länkarna vill vi passa på att tacka för att du bidrar till att vi kan skapa mer utbildningar, videor, podcasts och artiklar som hjälper dig jobba smart digitalt. Vi rekommenderar endast produkter och tjänster som vi själva använder och har goda erfarenheter av.