VERKTYG & PROGRAM

VERKTYG FÖR ATT JOBBA SMART DIGITALT

Om du ska bestiga berg behöver du se till att ha rätt utrustning. Det kan bli väldigt dåligt annars…. På samma sätt behöver du rätt verktyg för att lyckas online med din verksamhet. I den här listan har vi samlat verktyg och program som vi rekommenderar när du jobbar med din digitala närvaro.

Funnelytics

Funnelytics

Med funnelytics kan du skapa visuella flöden, för att se hur kundresan ser ut.
Presto Player

Presto Player

Med Presto Player kan du bädda in videor på ett både snyggt, effektfullt men också levande sätt. Video på det sätt det ska vara på din hemsida.
Tawk.to

Tawk.to

Med en Chatt på hemsidan kan du få fler att gå från leads till kunder. Tawk.to är gratis och finns även som mobilapp.
Shortpixel

Shortpixel

Optimera dina bilder och öka hastigheten på din hemsida. Med Shortpixel kan du även gå tillbaka och optimera bilder du tidigare lagt upp, om du missat att optimera!
Vimeo

Vimeo

Vimeo är en videotjänst för dig som vill skydda dina videor i tex en webbkurs. Men också för att bädda in på hemsidan.
Ecamm Live

Ecamm Live

Skapa professionella Live streams på din Macdator. Med Ecamm kan du skapa flexibla, interaktiva och proffsiga Livesändningar. Lyft fram kommentarer, byt scener, dela skärm är bara några av de funktioner som du kan använda.
MailerLite

MailerLite

Populärt vertyg för e-postmarknadsföring, nyhetsbrev och automationer kopplade till lead magnets, giveaways, E-handel m.m.
ConvertBox

ConvertBox

Skapa formulär, banners och popups för att fånga uppmärksamheten hos dina besökare vid rätt tillfälle. Kopplas till din autoresponder.
Otter | Transkribering

Otter | Transkribering

Med Otter.ai kan du transkribera video och podcasts snabbt. Appen finns både för dator och mobil och fungerar bäst på engelska.
Bonjoro

Bonjoro

En personlig videohälsning sticker ut ur mängden och gör intryck. Vi använder Bonjoro flitigt för att brygga över mellan internet och IRL träffar. ​
DIVI-tema | WP

DIVI-tema | WP

Divi är ett designtema från Elegant Themes som med "dra-och-släpp-funktion" gör det möjligt att skapa snygga och funktionella hemsidor i WordPress.
Loomly

Loomly

Med Loomly kan du schemalägga och planera innehåll för dina sociala kanaler. Det här verktyget hjälper dig att skapa större flexibilitet, minska stressen och känslan över att inte "hinna med".
Calendly

Calendly

Calendly är en bokningskalender online. Du kan tex. integrera Zoom och Calendly så att möteslänkar i Zoom genereras och automatiskt mailas ut
Audio Jungle

Audio Jungle

Ett stort ljudbibliotek med musik och jinglar som kan användas till t ex podcasts och videor.
zoom

zoom

Med Zoom kan du hålla onlinemöten, digitala konferenser och webinar. Ett flexibelt och användarvänligt verktyg.
Appsumo

Appsumo

Här fyndar du programvaror och tjänster som hjälper dig jobba smart digitalt. Nya erbjudanden varje vecka på programvaror och SaaS tjänster.
Mailchimp

Mailchimp

Verktyg för att hantera e-postmarknadsföring, utskick och automationer. Ett kraftfullt program för mycket mer än bara E-postmarknadsföring.
Webinar Jam

Webinar Jam

En komplett lösning för att leverera webinar med hög kvalité. Samla in e-postadresser, skicka ut påminnelser inför webinaret automatiskt, dela skärm, chatt, visa erbjudanden, live och inspelade webinar. Vi använder Webinar Jam.
Camtasia

Camtasia

Programvara för inspelning av skärm och kamera. T ex. när du ska spela in dina webbkurser. Kompatibelt för PC och Mac.
Podbean

Podbean

Ljudfilshotell för din podcast. En stabil och prisvärd tjänst som vi både rekommenderar och använder själva.
WooCommerce

WooCommerce

Ett plugin för WordPress, för dig som jobbar med e-handel och webbshop och som vill ha ett bra system.
Thrive Themes

Thrive Themes

En flexibel lösning för att bygga landningssidor, skapa lead-boxar, visa popups, samla in e-postadresser m.m via din hemsida i wordpress.
Thinkific

Thinkific

En plattform för dig som vill lägga upp din webbkurs på en färdig plattform. Med Thinkific kan du enkelt översätta till svenska.
LearnDash LMS

LearnDash LMS

Skapa och sälj dina online-kurser i WordPress med hjälp av LearnDash, ett LMS-plugin. LearnDash gör det möjligt för dig att skapa kurser, lektioner, quiz, diplom certifikat.
ThriveCart

ThriveCart

Shoppingcart med möjlighet att lägga till affiliates. Perfekt för onlinebetalning med eller utan hemsida. Kopplas till Stripe eller Paypal.
Thrive Leads

Thrive Leads

Skapa och utforma alla typer av opt-in-formulär, kör A/B-tester och bygg din E-postlista. Pop-ups, slide-in, exit intent....etc.

Full transparens

Den här sidan innehåller sponsrade länkar vilket innebär att när du klickar och köper vi dem får vi ersättning från företaget vi hänvisar till. Det sker helt utan extra kostnad för dig.  Om du använder länkarna vill vi passa på att tacka för att du bidrar till att vi kan skapa mer utbildningar, videor, podcasts och artiklar som hjälper dig jobba smart digitalt.
Vi rekommenderar endast produkter och tjänster som vi själva använder och har erfarenhet av.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.