UTBILDNING & COACHING ONLINE

UTVECKLA FÖRETAGET DIGITALT

För dig som vill nå kunder och sälja online. Lär dig bygga hemsida, skapa en webbkurs, sökmotoroptimering, Skapa video för webben, skicka nyhetsbrev, digital marknadsföring och mycket mer. Flexibelt, online med expertsupport.

ONLINEKURSER ››

ACADEMY ››

COACHING ››

EGENFÖRETAGARE

För dig som vill nå snabbare resultat, utan att spilla tid. Du går utbildningarna i egen takt och som medlem kan du alltid fråga och få hjälp i vårt forum. 

FÖRETAG/ORGANISATIONER

För dig som är kommunikatör eller anställd med ansvar för digitala medier. Här finns både onlineutbildningar och möjlighet att ställa frågor.

KONSULT/BYRÅ

Vill du kunna ta uppdrag som ligger lite utanför ditt nuvarande expertisområde? Kompetensutveckla dig inom digitala medier och dra nytta av vår expertis.

UTBILDNING & COACHING

Det behöver inte vara krångligt att jobba smart digitalt. Faktum är att mycket är enkelt att genomföra när man väl vet vad man ska göra. 

Målet med våra utbildningar är att du ska nå resultat snabbare och enklare, utan att behöva investera stort.

Hillman Academy fungerar som din egen coach via nätet där du går onlinekurser i egen takt, när det passar dig.

Medlemskapet ger dig också möjlighet till extrahjälp via vårt forum samt på våra medlemsträffar online varje månad.

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Våra utbildningar hjälper dig nå resultat snabbare och utan fluff!

Oavsett om du ska bygga en hemsida, skapa en webbkurshålla webinar eller sätta upp en videostudio så vill du ju nå lösningen på ett enkelt sätt, eller hur?

Det har vi tagit fasta på med våra tydliga steg-för-steg instruktioner i våra kurser och guider, så att du kan nå dina mål.

Digitala medier är i ständig utveckling och det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad på det som händer, eller hur?

Det är exakt det vi gör varje dag, så att du slipper!

Står du inför ett kommande projekt, en kampanj eller har du en idé du vill bolla med någon som är expert på digitala lösningar? Med ditt personliga medlemskap får du feedback och vägledning via forumet och våra medlemsträffar online.

PEDAGOGISKA KURSER OCH GUIDER 

ONLINE DYGNET RUNT

Vad vill du lära dig?

NÅGRA AV VÅRA POPULÄRA KURSER

Webshop med WooCommerce

Webshop med WooCommerce

ONLINEKURS | Bygg en webshop med WooCommerce på din hemsida i Wordpress. Lär dig hantera inställningar för bl a moms, frakt, betalmetoder m.m. Sälj digitala och fysiska produkter.
Hålla webinar med WebinarJam

Hålla webinar med WebinarJam

ONLINEKURS | Ska du hålla webinar, föreläsning eller utbildning på distans kan du dra stor nytta av en webinarplattform som WebinarJam. Systemet hanterar all teknik och är en allt-i-ett plattform. Efter genomförd kurs kan du sätta upp och hålla webinar samt använda funktionerna du behöver.
Bygg hemsida i WordPress

Bygg hemsida i WordPress

ONLINEKURS | Skapa din egen hemsida i WordPress på ett enkelt sätt, helt utan förkunskaper! Du följer en välbeprövad och tydlig process som tar dig steg-för-steg från A till Ö. Efter genomförd kurs har du en snygg och funktionell hemsida som håller lång tid framåt.
Camtasia | Video produktion på dator

Camtasia | Video produktion på dator

ONLINEKURS | Lär dig använda Camtasia för videoproduktion och skärminspelning till din webbkurs, videor för sociala medier, hemsidan m.m. En riktigt bra lösning för både PC & Mac för dig som skapar video för nätet. Efter genomförd kurs kan du använda Camtasia på ett effektivt sätt i din verksamhet.
VI UTBILDAR BLAND ANNAT I FÖLJANDE VERKTYG & PROGRAM

LÄR DIG DET DU BEHÖVER HOS OSS!