BLOGGEN

ARTIKLAR FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Läs mer kring digital marknadsföring i vår blogg. Det handlar om allt från hemsidan, till att bygga webbkurser och e-learning till digitala strategier för att få ditt företag att växa.

BLOGGBIBLIOTEK

FÖR DIGITALA FÖRETAGARE

POPULÄRA ARTIKLAR

Bygg WordPress hemsidan själv

Bygg WordPress hemsidan själv

Dags att bygga hemsida i Wordpress? Då har du kommit rätt. Här kan du se vad du behöver och hur du kommer igång med din egen Wordpress hemsida.

läs mer

Är New Zenler PRO värt pengarna?

Utan att betala en enda krona kan du lägga upp och börja sälja dina kurser och medlemskap. Med ett ett gratiskonto hos New Zenler har du tillgång till basfunktionerna man behöver. Frågan är om det är värt att uppgradera till New Zenler PRO eller om gratisversionen räcker? Här får du hjälp att jämföra Zenlers gratiskonto med Zenler PRO, så att du...

läs mer

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

En utmaning för många företagare är att tiden inte räcker till. Det är där Hillman Academy kan hjälpa. Med våra utbildningar får du mer gjort och når resultat snabbare. Du får ut mer av din tid helt enkelt.

Med Premium har du tillgång till hela katalogen med onlinekurser och workshops där du lär dig steg-för-steg på ett tidseffektivt sätt. Skulle du köra fast är hjälpen nära till hands. Du kan söka svar och ställa frågor i forumet där du får vidare vägledning av en erfaren digital strateg.