BLOGGEN

ARTIKLAR FÖR DIG SOM VILL JOBBA SMART DIGITALT

Läs mer kring digital marknadsföring i vår blogg. Det handlar om allt från hemsidan, till att bygga webbkurser och e-learning till digitala strategier för att få ditt företag att växa.

NYA ARTIKLAR

Utrustning för Live streaming & Webinar

När du är redo att skapa mer professionella LIVE-sändningar behöver du titta över din utrustning för live streaming. Det går visserligen att göra mycket med bara mobilen, men det vi pratar om här handlar om att man kanske vill använda flera kameror, dela skärm, visa en powerpoint, hålla i intervjuer och skapa brandade sändningar med sin logotype och grafik. 

läs mer

Bygga kursplattform med WordPress

Det finns framförallt sju viktiga saker du behöver ha koll på när du ska bygga kursportal med Wordpress. I den här podden och artikeln diskuterar vi kursplattformar i Wordpress och ger tips på hur du kommer igång och vilka fallgropar du ska undvika för att lyckas med din online plattform.

läs mer

Varför välja WordPress?

Flexibiliteten och skalbarheten som du får med Wordpress är i praktiken oändlig. Du behöver inte vara utvecklare för att använda det, men du kan också låta en byrå bygga en sida som du sedan tar över och administrerar och till och med bygger vidare på själv. I den här artikeln beskriver vi hur Wordpress är uppbyggt och vad du behöver.

läs mer

HÅLL DIG UPPDATERAD

#JOBBASMARTDIGITALT

LÄR DIG DET DU BEHÖVER NÄR DU BEHÖVER DET

Ett stort problem för många företagare är att tiden inte räcker till. Därför har vi samlat utbildning, support, vägledning under ett och samma tak.

Via utbildningsportalen har du tillgång till webbkurser och workshops som tidseffektivt lär och visar dig det du vill lära dig. När frågor och funderingar dyker upp (för det gör de), har du tillgång till ett forum där du kan ställa frågor och få svar, så att du kommer vidare.

BLOGGBIBLIOTEK

Fler artiklar och podcastavsnitt

Utrustning för Live streaming & Webinar

Utrustning för Live streaming & Webinar

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/ut532s/HIP111.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="Utrustning för Live...

Fler kunder med en säljtunnel online

Fler kunder med en säljtunnel online

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/iqfu4r/HIP110.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="Hur en säljtunnel...

Chattfunktion på hemsidan

Chattfunktion på hemsidan

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/afybn5/HIP109.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="Att använda...

Videoproduktion för webbkurser

Videoproduktion för webbkurser

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/s6fqf5/HIP106.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="5 produktionstips...

Testa hemsidan på 5 sekunder

Testa hemsidan på 5 sekunder

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/72nqfz/HIP105.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="Testet som...

Google SiteKit för WordPress

Google SiteKit för WordPress

[smart_track_player url="https://hillmanpodden.podbean.com/mf/play/y6a63g/HIP101.mp3" color="#ffffff" background="#ffffff" image="https://hillmanacademy.se/wp-content/uploads/2019/04/Omslag-Hillman-Podden-500x500.jpg" artist="Hillman Podden" title="Hur Google SiteKit...

TIPs & StrategieR

Fyll i dina uppgifter nedan så får du tips & strategier för att jobba smart digitalt. Vi mailar också ut nyheter kring nya podcasts, videor och utbildningar på Hillman Academy. 

Som medlem och med ett aktivt abonnemang kan du bland annat ta del av följande rabatter och förmåner:

* 20% rabatt på DIVI

* 10% rabatt på Camtasia

* 30 dagar gratis med MailerLite PREMIUM

* 500kr rabatt på coaching med Greger Hillman

* Bonjoro, prova gratis i 30 dagar

* 25% rabatt på Vimeo PRO

Vi har ingen bindningstid utan du bestämmer helt själv när du vill avsluta. Vilket betyder att du inte är låst i ett långt avtal utan kan avsluta ditt abonnemang/medlemskap närsomhelst. 

Månadsmedlemskapet förnyas automatiskt löpande var 30:e dag. Du kan avsluta närsomhelst under en pågående månad. Du behåller accessen till 30-dagarperiodens slut.